IZGLEDA SJAJNO

Elegantna vojvotkinja: Kate Middleton zadivila u svojem omiljenom uzorku

08.09.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, u svakoj prigodi ponovno pokazuje da s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Elegantna supruga princa Williama izgledala je prelijepo u kombinaciji u kojoj je otpratila svoju djecu, princa Georgea i Louisa te princezu Charlotte, prvoga dana u školu.

I dok je za princa Georgea i princezu Charlotte to već bio poznat događaj, najmlađi princ Louis nije krio uzbuđenje, baš kao i njegovi ponosni roditelji Kate Middleton i princ William.

  • +4
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kate Middleton (40) izgledala je prelijepo u haljini točkastog uzorka, koji rado i često nosi.

Vojvotkinja od Cambridgea ove je godine doista zaljubljena u šarmantne točkice pa smo je tijekom ljeta vidjeli u nekoliko neodoljivih modnih kombinacija s potpisom poznate dizajnerice Alessandre Rich.

Riječ je o upečatljivoj kreaciji toplih smeđih tonova s bijelim točkicama, koju potpisuje brend Rixo, čija je cijena 245 funti, odnosno oko 2100 kuna.

Istu kreaciju šarmantnog retro stila ranije je ove godine nosila i TV voditeljica Holly Willoughby u emisiji 'This Morning'.

Look bez greške lijepa vojvotkinja upotpunila je salonkama od brušene kože u istom tonu, a zaokružila ga je savršeno isfeniranom frizurom s mekim uvojcima.

Decentan make up i nenametljiv nakit odlično su se uklopili u ovaj ženstveni stajling za koji je zaslužila samo najbolje ocjene.