U ZAGREBU

Za susret s turskom prvom damom elegantna Sanja Musić Milanović odabrala plavu nijansu od glave do pete

08.09.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Dr. Sanja Musić Milanović, prva dama Hrvatske, i Emine Erdogan, supruga turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, danas su se susrele u Zagrebu, a skupa će posjetiti i OŠ Matije Gupca

Supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića ljubiteljica je modne klasike pa je i ovoga puta odabrala kreaciju koja joj je odlično pristajala.

Prva dama Hrvatske odlučila se za haljinu s preklopom na gornjem dijelu u elegantnoj nijansi svijetloplave, a uparila ju je sa salonkama od brušene kože u istom tonu.

A-kroj se ponovno pokazao dobitnom formulom, a ovaj elegantni look bez greške upotpunila je remenom koji joj je istaknuo struk.

  • +20
Svečani doček turskog predsjednika Erdogana u Uredu predsjednika Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic

Kosu je stilizirala u blage valove dok je make up bio nenametljiv.

Inače, prva dama Turske, 67-godišnja Emine, koja je za ovu prigodu bila u bijeloj kombinaciji, i predsjednik Erdogan u braku su od 1978. godine i roditelji su četvero djece.

Supruge hrvatskog i turskog predsjednika Sanja Milanović Musić and Emine Erdogan posjetile OŠ Matije Gupca Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Turski predsjednik Erdogan u Zagrebu se sastaje s predsjednicima Republike i Vlade Zoranom Milanovićem i Andrejem Plenkovićem, a održat će se i Hrvatsko-turski poslovni forum, na kojem će sudjelovati 75 turskih i 160 domaćih gospodarstvenika.

Sudjelovat će i na otvorenju Islamskog centra u Sisku, a zbog njegova dolaska uvedene su posebne mjere sigurnosti, kao i regulacija prometa.