elegantna promjena

Angelina Jolie sada je plavuša i izgleda bolje no ikada

02.05.2023 u 10:23

  • +3

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: BONNIE CASH / UPI / Profimedia

Bionic
Reading

Duga, tamna kosa s godinama je postala svojevrstan zaštitni znak jedne od najpoznatijih glumica, Angeline Jolie. No, ovog proljeća i ona se odvažila na promjenu, a pažnju je privukla novom bojom kose

Teško da Angelina Jolie igdje može doći i proći nezamijećeno, no sada je privukla još veći broj poglede i to zahvaljujući novoj boji kose. Naime, Angelina Jolie sada je plavuša, a mnogi se slažu - to je njezina najzavodljivija promjena frizure u posljednjih nekoliko godina.

Ako pogledate fotografije Angeline Jolie tijekom godina, vrlo je lako primijetiti da se njezin izgled nije puno promijenio. U usporedbi s drugim poznatim ljepoticama, Angelina nikada nije bila sklona većim promjenama frizure, make-up eksperimentima ili kozmetičkim zahvatima. Sve do sada!

Prošlog tjedna američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill bili su domaćini državnog banketa u Bijeloj kući u Washingtonu. Događaj je održan u čast južnokorejskog predsjednika Yoon Suk Yeola, a među uzvanicima su bili uglavnom predstavnici gospodarstva i politike, ali i Angelina Jolie i njezin posvojeni sin Maddox. Tom prigodom Angelina je ponovno oduševila svojom pojavom. Stigla je odjevena u prljavobijeli Chanelov sako preko lepršave bijele haljine s dubokim V-izrezom, a ovaj glamurozni look vješto je podignula bisernom ogrlicom i odgovarajućim naušnicama.

No, pažnju je privukla njezina frizura - prepoznatljivu tamno smeđu kosu i sada nosi plavi balayage. I dok je korijen kose ostavila tamnim, boja kose je prema vrhovima sve svjetlija. Tako su sami vrhovi svijetloplavi, što novu boju kose čini najvećom promjenom frizure koju je Angelina Jolie predstavila posljednjih godina. No, mnogi se slažu kako joj nova boja kose itekako dobro pristaje te predstavlja savršen izbor za ljeto.

Odličnu frizuru pokazala je i kasnije na aerodromu, prilikom odlaska iz Washingtona. Tada je servirala znatno ležerniji izgled i pokazala kako joj nova frizira sjajno pristaje bilo da se radi o glamuroznom ili casual looku.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia