sada su i sniženi

Dva skincare brenda koja će te oduševiti

14.03.2022 u 13:40

Bionic
Reading

U današnjem vremenu kad je u svijetu ljepote fokus stavljen na skincare i sve vezano uz njegu kože, možemo se naći zatečeni i izgubiti se u moru informacija oko sastojaka, proizvoda i upotrebe istih.

Poput pravih milenijalaca koji polako uviđaju prve borice, pohrlili smo po pomoć na Instagram te zapratili brojne “skinfluencere” i skincare brendove. Čistači, prirodne maske za lice, serumi protiv bora, serumi za hidrataciju, krema s retinolom, krema s hijaluronom, okoloočna krema – samo su neki od skincare pojmova s kojima smo se svakodnevno susretali, ali i kupovali proizvode koje su skinfluenceri preporučali.

Na našoj misiji da zaustavimo nastanak bora, naišli smo na dva dermokozmetička brenda kojima je “core business” anti-age učinak : Dr.Brandt i Lierac.

Inspirirani tehnikama estetske medicine od 1975. godine, laboratoriji LIERAC Paris oslanjaju se na najnovija vrhunska istraživanja.

Od PHYTOLASTILA, prvog proizvoda protiv strija, lansiranog 1975. u partnerstvu s Fondation du tissu conjonctif, do PREMIUM-a, apsolutne linije protiv starenja inspirirane regenerativnom medicinom i kreirane u partnerstvu sa Sveučilištem Harvard, laboratoriji LIERAC Paris neprestano stvaraju kako bi kožama diljem svijeta pružili najbolju njegu.

Iz sinergije vještina nastao je jedinstven know-how brenda LIERAC Paris. Vrhunski izvor inspiracije za dermokozmetičku njegu Laboratoires Lierac kreće od estetske medicine, uključujući dermatologiju, do regenerativne medicine i naprednih lijekova.

LIERAC je razvio potpuni inovacijski ekosustav oko svog integriranog istraživačkog laboratorija i svojih partnerstava izgrađenih kako sa stručnjacima tako i s najvećim istraživačkim centrima.

Naš definitivni favorit ovog brenda jest Premium linija.  Lierac je poznat po kombiniranju vrhunske znanosti s luksuznim skincare iskustvom, pružajući učinak protiv starenja koji nije samo poslastica za korištenje, već pruža stvarne prednosti za kožu. Lierac Premium linija je njihov odgovor za one skincare ljubitelje koji trebaju najbolji anti-age učinak i žele da iskustvo nanošenja kozmetike bude ugodno iskustvo.

S druge strane, Dr.BRANDT stvara integrativna dermatološka rješenja koja sigurno i učinkovito tretiraju različite potrebe skincare zajednice. Podržane znanošću, ove formule daju maksimalne rezultate kako bi utrli put zdravoj, lijepoj koži tijekom cijelog života.

Kao vodeći brend u kliničkoj njezi kože, nudi cjelovit pristup njezi kože utemeljen na utvrđenoj kliničkoj i dermatološkoj stručnosti. To ne otvara samo put zdravoj koži, već i boljoj općoj dobrobiti.

Dr.BRANDT pruža sigurne, inovativne, učinkovite kliničke proizvode za njegu kože koji pomažu svakoj osobi da izgleda i osjeća se najbolje u svojoj zdravoj i njegovanoj koži.

Pokretač brenda je pomno odabrani tim interdisciplinarnih stručnjaka koji uključuje vrhunske dermatologe, nutricioniste, plastične kirurge, genetičare, kliničke estetičare i dermafikologe koji konstantno poboljšavaju i šire bazu znanja kako bi unaprijedili proizvode, a samim time pružili najmodernija rješenja u skincare-u.

Što ova dva brenda imaju zajedničko? Sniženi su -30% na www.delmerion.hr i imaš super priliku pripremiti svoju kožu za proljeće. Kad shoppingiraš – nemoj zaboraviti SPF!