NAJBOLJA MODNA IZDANJA

Dugo očekivani crveni tepih dodjele glazbenih nagrada vrvio je odlično odjevenim ljepoticama, koje kao da su se dogovorile oko stajlinga

23.11.2020 u 09:32

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa na trenutak je pokvarila planove mnogih organizatora, no na veselje brojnih glazbenih izvođača i gledatelja ispred malih ekrana, ovog je vikenda u losanđeleskom Microsoft Theateru održana dugo iščekivana dodjela American Music Awards

Crveni tepih ponovno je blistao baš kao nekad, dok za Covid-19 nismo znali. Osim sjajnih glazbenih izvedbi i koreografija na pozornici, pjevači i pjevačice pokazali su svoja modna umijeća, prošetavši crvenim tepihom u elegantnim izdanjima.

Dodjela glazbenih nagrada uvelike se razlikuje od primjerice Oscara, na čijoj je dodjeli uvijek prisutan strogi glamur, pa smo i ove godine na AMA mogli očekivati pregršt osebujnih, drugačijih i seksepilnih kreacija.

Ono što nismo mogli ne primijetiti je da su se gotovo sve gošće odlučile za srebrnu boju pa se činilo kao da su se ranije dogovorile oko stajlinga. Je li riječ o pukoj slučajnosti ili su imale istog stilista, ne znamo, no znamo da im srebrna odlično pristaje.

Na dodjeli nagrada imali smo prilike prvi put zajedno na nekom događanju vidjeti novopečeni ljubavni par Machine Gun Kellyja i Megan Fox, a koja je dugogodišnjeg supruga Briana Austina Greena ostavila zbog četiri godine mlađeg repera.

U središtu pažnje bila je i Jennifer Lopez te je mamila poglede, kako na pozornici, tako i na crvenom tepihu, a veliko zanimanje svojim odjevnim kombinacijama izazvale su i Dua Lipa, Bebe Rexha i Taraji P. Henson, koja je jedina trenutnu situaciju shvatila ozbiljno i u svoj stajling uključila zaštitnu masku.

Zavirite u galeriju i pogledajte sve stajlinge s dodjele American Music Awards 2020.

  • +20
Dodjela American Music Awards Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia