VJERNA SVOM STILU

Dugo je nismo vidjeli: Brigitte Macron u Africi servirala mnoštvo elegantnih izdanja

23.12.2019 u 11:17

Bionic
Reading

Francuski predsjednički par Macron proteklog petka stigao je u trodnevni posjet Africi, točnije Obali Bjelokosti kako bi proslavili nadolazeće blagdane s francuskim trupama

Iako se posljednjih tjedana rijetko pojavljivala u javnosti, svoj izostanak prva dama Francuske itekako je nadoknadila u trodnevnom posjetu Africi.

Sletjevši na afričko tlo, Macrona i 66- godišnju suprugu Brigitte dočekao je predsjednik Obale Bjelokosti, Alassane Ouattara uz suprugu, prvu damu Dominique Folloroux-Ouattaru.

U sklopu posjeta Obali Bjelokosti Macronovi su između ostalog obišli bolnicu Mere-Enfant u Bingervilleu, uživali na gala večeri i prisustvovali ceremoniji u znak sjećanja na poginule francuske vojnike 2004. godine.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: LUDOVIC MARIN / AFP / Profimedia

Prepoznatljivog modnog stila i posebne naklonosti prema komadima s potpisom francuske kuće Louis Vuitton, prva dama Francuske Brigitte Macron ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

Na dnevnim angažmanima u Africi svoja formalna izdanja uglavnom je kreirala haljinama omiljenog A-kroja siluete s potpisom Louis Vuitton.

Naizgled jednostavni modeli viđenih haljina isticali su se detaljima poput ukrasnih gumba, a njih je tradicionalno začinila začinila klasičnim salonkama i zanimljivim modelima torbica s dizajnerskim potpisom.

Kada je riječ o večernjim događanjima svečanog karaktera, bivša učiteljica Brigitte Macron uglavnom preferira nošenje dugih toaleta i šinjon punđi. U povodu gala večere organizirane u čast njezina i suprugova posjeta Obali bjelokosti, Brigitte je plijenila pozornost u maslinasto zelenom modelu haljine s dodatkom zlatnih gumbi i visokim ovratnikom.