MODNI EKSPERIMENT

Dua Lipa u jednom stajlingu spojila tri najveća trenda s početka milenija

22.12.2020 u 13:31

Bionic
Reading

Nakon objave hvaljenog albuma 'Future Nostalgia' i dueta s kolegicom Miley Cyrus, pop zvijezda Dua Lipa posljednjih mjeseci nalazi se u centru pozornosti a nju, između ostalog, koristi i za brojne modne eksperimente sa svojim stilistom, Lorenzom Posoccom

Poput it sestara današnjice, Gigi i Belle Hadid, britanska pjevačica podrijetlom s Kosova posljednjih mjeseci obožava koketirati s trendovima koji su obilježili 90-e godine i početak novog milenija.

Navedeno je ponovno imala priliku dokazati na njujorškim ulicama u odlasku iz hotela Bowery uoči snimanja božićne epizode showa Saturday Night Live.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa zaštitnom maskom na licu, 25- godišnja zvijezda svoju vojsku obožavatelje i fotografe pozdravila je u kombinaciji kojom su dominirala tri vodeća trenda s početka nultih godina.

Ugledavši pjevačicu u efektnom modelu rebraste majice s pripadajućim šalom, plitkim modelom traperica i omraženim čizmama uggsicama, modnoj javnosti nije dugo trebalo da njezino izdanje usporede s onim zvijezdi poput Lindsay Lohan i Mische Barton koje su počekom milenija slovile za it djevojke.

Osim navedenom kombinacijom, proteklog vikenda Dua Lipa u šou Saturday Night Live izvodila je svoj hit singl 'Levitating' sa statement modelom šešira i haljinom - komadima predstavljenim u aktualnoj kolekciji visoke mode s potpisom talijanske kuće Valentino.