MARGOT ROBBIE

Dramatično izdanje najljepše holivudske plavuše: Na prestižnoj dodjeli kao Barbie iz 80-ih

25.02.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Nakon ljetne promo turneje filma 'Barbie', slavna Australka u aktualnoj sezoni nagrada nastavlja nizati izdanja inspirirana najpoznatijom lutkom na svijetu

Uoči dodjele Oscara, malo je ceremonija koje nude bolji uvid u namjere Akademije filmskih umjetnosti i znanosti od dodjele nagrada Ceha glumaca, na kojima tradicionalno glasa više od 160 tisuća filmskih profesionalaca.

Na jubilarnom, 30. izdanju dodjele održane u Los Angelesu, poznate dame iz svijeta Hollywooda i ovoga puta privukle su pozornost zanimljivim modnim odabirima, a među njima i Margot Robbie.

Australska glumica i ovoga puta rekreirala je izdanje najpoznatije lutke na svijetu, kreacijom modne kuće Schiaparelli iz 2020. godine, pritom se referiravši na izdanje Barbie lutke 'Dream Date' iz 80-ih.

Ružičaste volane s haljine Barbie dočarala je pastelno roza tkaninom pričvršćenom na maloj crnoj haljini, koja se vezivala oko struka, formirala masivni volan na ramenu, a u donjem dijelu stvorila šlep dramatičnog izgleda.

Blago valovitu frizuru, kao i samo izdanje, oplemenila je dijamantnim nakitom Lorraine Schwartz, koji je uključivao 30-karatnu dijamantnu narukvicu izrađenu po narudžbi i nošenu oko gležnja, dijamantni prsten od 25 karata i blistave naušnice teške više od 40 karata.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U aktualnoj sezoni nagrada, 33-godišnja holivudska plavuša rekreirala je brojna Barbie izdanja. Na dodjeli Zlatnih globusa u siječnju oduševila je u ružičastoj kreaciji Armani Privé, sa stilistom Andrewom Mukamalom osmislivši look u potpunosti inspiriran izgledom lutke Barbie 'SuperStar' iz 1977. godine.

  • +3
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia

Na dodjeli nagrada Critics' Choice rekreirala je look Barbie Radiant Rose iz 1996. godine, što joj je pošlo za rukom s raskošnom, crvenom haljinom od kože s potpisom modne kuće Balmain.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osmišljavanje izdanja za svjetsku promo turneju filma 'Barbie', a zatim i aktualnu sezonu nagrada, Margot Robbie povjerila je stilistu Andrewu Mukamalu, a njihova uspješna suradnja nedavno je pretočena u knjigu.