CRVENA RASKOŠ

Kao Barbie iz 90-ih: Najljepša holivudska plavuša sve je zadivila u ovoj haljini

15.01.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Pop zvijezda Dua Lipa nije jedina Barbie koja se odjenula poput ruže za novu dodjelu nagrada Critics' Choice u Santa Monici

Nakon što je na dodjeli Zlatnih globusa osvanula u svjetlucavoj, Armanijevoj haljini kojom je podsjetila na Barbie iz 70-ih, australska zvijezda Margot Robbie na dodjeli Critics' Choice Awards rekreirala je look Barbie Radiant Rose iz 1996. godine.

Navedeno joj je pošlo za rukom u raskošnoj haljini od crvene kože za koju se pobrinuo dizajner Olivier Rousteing na čelu modne kuće Balmain.

Detalj draperija na torzu samo je uspio nadmašiti onaj raskošnih ruža koje su obavijale dekolte i spuštene naramenice, a ovu kreaciju Balmainov dizajner stvorio je samo za poznatu holivudsku plavušu.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi bila u glavnom fokusu na crvenom tepihu, sa stilistom Andrewom Mukamalom vodila se zlatnim pravilom 'manje je više' odabirom decentnih naušnica Lorraine Schwartz.

Posebno zanimljiva bila je i njezina frizura za koju se pobrinuo slavni frizerski stilist Bryce Scarlett. Za njezin look stvorio je svojevrsni hibrid spuštenog konjskog repa i punđe, sa izbačenim pramenovima i s ciljem postizanja ležernog dojma.

Osim Margot Robbie, za kreaciju u znaku hit boje sezone opredijelila se pop diva Dua Lipa, kao i zvijezda filma 'Oppenheimer', glumica Emily Blunt.

S Margot Robbie, Blunt je osvanula u gotovo identičnim haljinama na nedavnoj dodjeli počasnih Oscara, a njihova izdanja za 29. dodjelu nagrada Critics' Choice također su zaradila usporedbe.

Ljetni kino hit 'Barbie' s Margot Robbie u glavnoj ulozi osigurao je 18 nominacija - najviše što je neki film dobio u povijesti nagrada Critics Choice – uključujući onu za najbolji film, najbolju glumicu za Margot Robbie, najboljeg sporednog glumca za Ryana Goslinga i najbolju režiju za Gretu Gerwig.

  • +22
29. Critics' Choice Awards Izvor: Profimedia / Autor: JUAN RICO / BACKGRID / BACKGRID USA /MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA