VRUĆI PRIZORI

Dok mediji bruje o njenom razvodu i podjeli imovine, Kim Kardashian provocira na Instagramu samo u donjem rublju

12.01.2021 u 17:43

Bionic
Reading

Iako je njen razvod ovih dana glavna tema medija, Kim Kardashian se trudi ne obazirati na to. Umjesto na bolan proces podjele imovine i borbe oko skrbništva koji je uskoro čeka, reality zvijezda i vlasnica nekoliko modnih i beauty tvrtki koncentrirala se na posao. Na Instagramu je podijelila novu sočnu fotografiju u donjem rublju, a za to ima i dobar razlog

Slavna reality zvijezda koja se proslavila u showu 'Keeping Up with the Kardashians' danas vodi nekoliko uspješnih tvrtki, a jedna od njih je i brend Skims koji je Kim Kardashian osnovala 2019. godine. Kim je u sklopu brenda lansirala donje rublje, elastične bodije te mekane pidžame i kućne ogrtače, a njen najnoviji proizvod su hulahopke.

Slavna ljepotica je brže-bolje pohrlila na društvene mreže i svojoj vojsci pratitelja priopćila uzbudljive vijesti, a kako bolje izreklamirati proizvod nego putem Instagrama gdje je prati gotovo 200 milijuna ljudi.

40-godišnja ljepotica naučila je dosad da seks i golotinja prodaju sve pa se za potrebe lansiranja novog proizvoda skinula u donje rublje i najlonke te u vrućim pozama poslikala za društvene mreže, a oduševljenih reakcija nije nedostajalo.

Njezinu fotografiju je u manje od 24 sata lajkalo nešto manje od 4,3 milijuna pratitelja, što je samo još jedna potvrda toga da je Kim sama sebi najbolja reklama.

Neki bi rekli da je bračnu krizu iskoristila za reklamiranje biznisa, a ako je to točno, to joj ne bi bilo prvi put. Upravo je svojim pet minuta slave, nakon što je u javnost procurila kućna snimka seksa s njenim tadašnjim dečkom, Kim iskoristila da postane poznata i započne karijeru na televiziji. Njezina majka i menadžerica Kris Jenner bila je ta koja joj je u tome pomogla. Dogovorila je snimanje sad već dobro poznatog obiteljskog reality showa, a ostalo je povijest.

  • +5
Obitelj Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vijest da je njenom braku s reperom Kanyeom Westom došao kraj odjeknula je u javnosti prije šest dana, a osim o razlozima razvoda, raspravlja se i o tome kako će slavni par podijeliti svoju multimilijunsku imovinu.