DOSTA JOJ JE

Njihovom je braku sada i konačno došao kraj: Kim Kardashian angažirala jednu od najboljih odvjetnica za razvode

06.01.2021 u 09:03

Bionic
Reading

Svjetski mediji ne prestaju pisati kako je pitanje trenutka kada će razvod Kim Kardashian i repera Kanye Westa postati i službeni, budući da je jednoj od najpoznatijih reality zvijezda današnjice dojadilo više živjeti u strahu od novih skandala njezinog supruga

Iako se svim silama trude da informacije oko njihvog razvoda ne dođu do javnosti, to je u njihovom svijetu nemoguće, stoga ne čudi što su se svi svjetski mediji raspisali kako je nakon šest godina braku Kim Kardashian i Kanye Westa došao kraj. Page Six to potvrđuje i informacijom da je reality zvijezda angažirala jednu od najboljih odvjetnica za razvode u svijetu bogatih i slavnih - Lauru Wasser.

40-godišnju Kim Kardashian javnost već duže vremena nije vidjela sa vjenčanim prstenom na ruci, a da im je brak doista na klimavim nogama potvrdio je i 43-godišnji reper koji je, umjesto da božićne i novogodišnje blagdane provede sa cijelom obitelji Kardashian, pa tako i svoje četvero djece, odlučio ostati na njihovom 14 milijuna dolara vrijednom ranču u Wyomingu.

'Kim je nagovorila Kanyeu da otiđe u Wyoming kako bi mogli započeti živjeti samostalne živote i u tišini, bez puno medijske pompe, riješiti sve detalje razvoda. Njoj je dosta svega', rekao je izvor blizak paru pa dodao:

  • +7
Kim Kardashian i Kanye West Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

'Razvod je pokrenula Kim jer je i ona svjesna da nemaju budućnosti. Ona se ozbiljno uhvatila prava, želi položiti ispite i postati odvjetnica i namjerava pokrenuti reformu sudstva. S druge strane Kanye priča o tome kako će se kandidirati za predsjednika i ostale gluposti i njoj je dosta toga.'

Taj isti izvor dodaje i kako sam reper ne želi više imati ništa s Kardashianima koji mu, kako tvrdi, idu na živce i ne odobrava njihove poteze. Kanye West je i sam javno dao do znanja što misli o svojoj punici Kris Jenner, koju je prozvao Kris Jong-Un, i potom ustvrdio kako ga je cijela obitelj htjela strpati na psihijatriju.

Sada će biti najvažnije pobrojati svu imovinu i prihode tijekom braka, ali i dogovoriti skrbništvo nad djecom. Inače, za Kim Kardashian ovo će biti treći razvod. Četiri godine bila je u braku s Damonom Thomasom, a odvjetnica koju je sada angažirala, već je vodila njezin razvod s košarkašem Krisom Humphriesom.

Laura Wasser bila je odvjetnica i Angeline Jolie, Britney Spears, kao i Johnnyja Deppa. Kim i Kanye vjenčali su se 2014. na raskošnoj ceremoniji organiziranoj u Italiji i zajedno imaju četvero djece - kćeri North (7) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (19 mjeseci).