predmeti želja

Dobra torba najbolji je modni dodatak, a ovih pet modela najveći su hit ove jeseni

12.10.2022 u 06:30

Bionic
Reading

Dobar stajling nezamisliv je bez dobre torbice, a promjena sezone zahtijeva i osvježenje garderobe. Ako ste u potrazi za modnim dodatkom koji će vas pratiti narednih mjeseci, uz ovih pet modela ne možete pogriješiti

Dobra torbica podići se baš svaki stajling. Nova sezona pred nama u fokus stavlja i neke nove trendove i predmete žudnje po pitanju modnih dodataka. A ove torbice učinit će svaki outfit, koliko god jednostavan bio, vrlo privlačnim. Bacite oko na pet trendova koji će biti posvuda ove jeseni. Sigurno ćete pronaći primjerak koji vam nedostaje u kolekciji.

Crne prošivene torbe

Crne prošivene torbe uvijek dobro prolaze. Ubrajaju se u modne klasike, bilo da se radi o Timelessu s potpisom Chanela, koji je, kao što mu ime sugerira, jednostavno bezvremenski, ili modelu u formi ruksaka iz H&M-a. U jesen 2022. bit će super popularne elegantne torbe koje će preživjeti još mnoge sezone.

Bucket torbe

Bucket torbe, koje dobivaju ulubljen izgled zbog nedostatka zadebljanja na samom dnu, predstavljaju ležerniji trend torbi za jesen 2022. Budući da su vrlo prostrane i oblikom prilagodljive, savršena su pratnja za šoping izlete i dane u uredu.

Torbe pletene teksture

Još uvijek se ne možemo zasititi pletenih uzoraka. Nosili smo ih čitavo proljeće i ljeto, a u jesen 2022. dobit će novi izgled. Vladajući trend udaljava od svijetlih boja poput zelene ili ružičaste i kreće prema zemljanim tonovima. To ovu torbu čini savršenim dodatkom uz vječni baloner i osnovicu vrlo chic dočaravanja jednobojnog stajlinga.

Predimenzionirane torbe za nošenje na ramenu

Što veće, to bolje. Nakon malih, ali slatkih torbica nošenih preko ramena, trend u jesen 2022. vraća se u većim dimenzijama. Predimenzionirane torbe preko ramena trenutno su vrlo popularne. Prilikom kupnje oslonite se prije svega na ravne krojeve, svijetle boje i kratak remen za nošenje.

Crno-bijeli uzorci

Ovaj trend je kao stvoren za one koji se vole isticati. U jesen 2022. fashionistice se vole oslanjati na grafičke uzorke, po mogućnosti u igri crne i bijele boje. Ovaj uzorak sada se pojavljuje na svakom modelu, bilo da je riječ o clutch modelu ili većoj torbi, a svojim izgledom dodaju raznolikost i savršena su nadopuna stajlingu, posebno uz crne kapute.

  • +9
Trendi torbe za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije