modni trend

Zaboravite na klasične crne torbe za zimu; ove sezone vladaju modeli u ovoj vječnoj nijansi i sjajno izgledaju

08.10.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Čim dođe jesen, izloge preplave modni trendovi u zemljanim tonovima, od smeđe nijanse oraha, preko boje konjaka, do zagasitog okera. U pravilu se to primjenjuje i na dodatke. Međutim u jesen 2022. jedan dizajn se izdvaja i privlači posebnu pažnju. Riječ je o torbama u kremastobijeloj boji, a one će ove sezone biti vrući trend

Dolaskom jeseni modni dodaci jarkih boja padaju u drugi plan. I dok torbice candy nijansi uživaju u zasluženom odmoru, zagasitiji tonovi uživaju u svojoj novootkrivenoj popularnosti. No ne i ove sezone. Naime, iako se bijela više povezuje s toplom sezonom, ove godine kremastobijele torbe predstavljaju jedan od najljepših izbora za jesen te će osvježiti svaki stajling.

Nema sumnje, krem bijele torbe najljepši su izbor za jesenske modne kombinacije te unose doista upečatljivu razliku. Da su veliki modni trend ove jeseni, govori i činjenica da su dizajneri svoje modele za modnu pistu opremili upravo modelima u ovoj trendi boji. Pogledate li revije Bottege Venete, Guccija ili Jil Sander, vidjet ćete da je kremastobijela torba bila vodeći izbor po pitanju modnih dodataka.

Mala, ali vrlo bitna razlika u odnosu na torbu u čistoj bijeloj boji, koja izravno asocira na vruće ljetne dane, krije se upravo u nijansi. Za trendi jesenske stajlinge birajte one u kremastoj bijeloj nijansi, suptilnijoj verziji bijele boje koja se odlično slaže s prirodnim smeđim nijansama – što je tako praktično i lijepo za jesenske dane.

Krem bijele torbe najljepši su izbor za jesenske stajlinge

Ovim modnim trendom gotovo je nemoguće pogriješiti - njegova neutralna boja savršeno se prilagođava svakom outfitu, ne djeluje upadljivo i sjajno se uklapa u sezonu zagasitih nijansi. Ove torbe izgledaju osobito elegantno kada su ukrašene zlatnim detaljima, poput kopči, ručki ili logotipa. Što se tiče oblika, sve je dozvoljeno! Bijele torbe dolaze u svim zamislivim veličinama i dizajnima.

Trend ovih torbi u jesen 2022. bit će posebno snažan u kontrastu s tamnim odjevnim kombinacijama - ili u jednobojnom izgledu, kao što ga prikazuje Balmain. Kad smo već kod jeseni: grubo pletivo, bilo kao udoban džemper, bilo kao haljina, odmah dobiva poseban izgled uz krem bijelu torbu. Stoga će ovaj modni dodatak biti kao šlag na torti upečatljivih jesenskih stajlinga.

  • +3
Krem bijele torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije