'GAME CHANGER 2.0'

Dnevni komadi vječnog dizajna u aktualnoj kolekciji Ivana Alduka

21.10.2022 u 16:32

Bionic
Reading

Nakon predstavljanja svečanijih komada iz kolekcije za aktualnu sezonu nazvane 'Game changer 2.0', domaći dizajner Ivan Alduk sada predstavlja njezin dnevni asortiman

Dnevna ponuda jesensko/zimske kolekcije s potpisom Ivana Alduka ističe se funkcionalnošću i prirodnim tkaninama s certifikatima održivosti. Neutralni i zemljani tonovi koji su novost u rukopisu ovog dizajnera se izuzetno lagano kombiniraju u svakodnevnim prilikama i lagano uklapaju u već postojeće komade za ovo prijelazno razdoblje.

  • +8
Jesensko-zimska kolekcija Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

'Predstavili smo punokrvnu modnu kolekciju koja je svoju premijeru imala prije pola godine na stranom tržištu, a ovih dana je predstavljamo domaćoj javnosti. Kolekcije je obogaćena komadima koji će se lako uklopiti u svakodnevni stajling a ističu se ne samo dizajnom već iznimo kvalitetnim i udobnim tkaninama', izjavio je Alduk.

Kratke jakne u rozoj, karamel ili pak zelenoj boji su izvrstan komad kojeg je lako kombinirati uz traperice i svečanije haljine. Kaputi šireg kroja za prijelazno razdoblje ističu se vječnim dizajnom i kvalitetnim tkaninama što ih čini isplativom investicijom, a domaći dizajner ponudio ih je i u zimskoj varijanti te u nekoliko boja.

Kožne suknje s efektnim volanom u zelenom, rozom i taupe tonu su izvrstan miks glam rock estetike, a koju je prenio i na dnevne haljine od udobnog pamuka i pletiva.

Alduk modele isprobajte u dizajnerovu novom zagrebačkom showroomu na adresi Draškovićeva 33.