EMA KOVAČ

U izazovnoj haljini Ivana Alduka: Poznata domaća ljepotica zablistala na crvenom tepihu u Veneciji

03.09.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Hrvatski model i glumica s talijanskom adresom posljednjih 6 godina, Ema Kovač, zasjala je na crvenom tepihu jednog od najpoznatijih filmskih festivala, onog u Veneciji

Talijanska ljepotica na vodi trenutno obiluje ne samo dobrim filmovima već i dobrom modom koju revno pratimo na crvenom tepihu.

Jednu takvu posebnu toaletu sinoć je izvrsno iznijela prekrasna Čakovčanka Ema koja već godinama gradi uspješnu karijeru u svijetu modelinga, a odnedavno i glumačkom. Ema je doista mamila uzdahe na crvenom tepihu svojom pojavom u raskošnoj toaleti hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

Ema Kovač u haljini Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

'Ema je divna, u svakom pogledu stoga joj sve što odjene stoji savšeno. Ovdje je riječ o unikatnoj haljini visoke mode koja je ručno vezena i u kojoj su utkani sati rada i iskustva. Delikatna čipka koja ovija tijelo je djelomično prozirna, a dramaturgija cijelog dizajna je istaknuta asimetričnim voluminoznim djelom koji tvori šlep i metalni detalji na ramenima. Izuzetno seksepilna kreacija za koju smo odmah znali da je izvrstan izbor za ovo pojavljivanje', izjavio je dizajner.

Kreaciju modnog branda Alduk, Ema je ovo ljeto nosila i na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu.