VLASNICA AGENCIJE COLORS:

Djevojke su sve luđe za poslom modela

26.11.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Podržavam show 'Hrvatski top model' koji popularizira naš posao, a bolji spoj kad je žiri u pitanju - Vanja Rupena, Tihana Harapin Zalepugin i Saša Joka - u Hrvatskoj ne postoji, rekla je Ana Gojanović, vlasnica uspješne zadarske modne agencije Colors koja surađuje sa zagrebačkom Talia model

'Usprkos kritikama na račun showa, da se baš tako i ne počinje u modnom svijetu, moram reći da su djevojke ipak sve zainteresiranije za posao modela. U posljednjih mjesec dana dobivamo sve više mailova cura koje nam šalju svoje fotke i postavljaju pitanja - od toga moraju li baš prvo proći 'Hrvatski top model'. Naravno da to nije jedina odskočna daska, ali želim im poručiti da ništa nije naodmet znati i naučiti te da, što imaju više mogućnosti transformacije i što su koordiniranije, to će im razvoj kao modelu biti brži, bezbolniji i uspješniji', istaknula je Gojanović.

'Vjerujte, i to što znaju surfati internetom i voziti rošule, sve im to daje sigurnost i samopouzdanje. Sigurna sam da će pobjednica biti dobra manekenka i pokazati sve svoje vrline', istaknula je vlasnica Colorsa.

Kandidatkinje u Hrvatskom top modelu

Ana Gojanović otkrila nam je i da joj se prave ljepotice stvorene za modni svijet gotovo nikad ne jave same, već ih ona zaustavi na ulici, kao što je to bio slučaj s Helenom Šopar i Korinom Longin: 'Kad ih zaustavim i pitam žele li se baviti modom, reći će da, ali ne znaju odgovoriti zašto se nisu same javile u agenciju.'

Ova uspješna modna agentica inače sama fotografira svoje modele, a snima i videopriloge pomoću kojih ih predstavlja vani. U svakom modnom gradu, kaže, ima barem tri agencije kojima se obraća za suradnju i redovito uspijeva dogovoriti konkretan posao barem s jednom.

Agencija Colors iz Zadra bila je prva agencija mnogim svjetski priznatim modelima, poput Korine Longin, Helene Šopar, Nevene Dujmović, Helene Han i drugih.