ANA DE ARMAS

Djevojka Bena Afflecka ne izlazi iz tenisica za kojima uzdišu modne ovisnice

12.08.2020 u 09:47

Bionic
Reading

Poznata kubanska glumica i nova odabranica glumca Bena Afflecka svojim pažljivo osmišljenim izdanjima redovito privlači pozornost gdje god se pojavi, a da je velika ljubiteljica modela tenisica Golden Goose na gradskim ulicama ponovno je imala priliku potvrditi

Nakon što su početkom godine započeli svoju ljubavnu vezu, slavni oskarovac Ben Affleck i 32- godišnja kubanska glumica Ana de Armas svaki trenutak trude se provoditi zajedno.

Svoju novu odabranicu holivudska zvijezda ovoga je puta iznenadila dolaskom u klasičnom automobilu Chevrolet Chavelle na njezino modno snimanje u Malibuu.

Uvijek pažljivo dotjerana, 32- godišnja kubanska ljepotica na gradskim ulicama plijenila je pažnju casual izdanjem stvorenim od klasičnih komada s dizajnerskim potpisom poput prugaste majice brenda Celine i vrućih hlačica luksuznog denim brenda Agolde.

  • +2
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz neizostavnu masku na licu i bijeli model torbe s potpisom britanske modne kuće Alexander McQueen, svoje novo izdanje zaokružila je prepoznatljivim modelom Superstar tenisica talijanskoga brenda Golden Goose.

Od trena kada je predstavio modele 'Superstar' i 'Hi Star', napravljene od prave kože koja s vremenom postaje sve mekša i ručno dorađene do posljednjeg detalja, broj zaljubljenica u tenisice s potpisom Golden Goose rastao je iz minute u minutu, a danas ih u svojoj kolekciji tenisica čuvaju brojne domaće i svjetske trendseterice, uključujući i zanosnu 32- godišnju Kubanku.

Njezin odabir ovoga je puta pao na efektnu inačicu presvučenu plavim šljokicama koje čine zanimljiv kontrast s bijelim i žutim detaljima, a u svojoj kolekciji u ormaru ima nekoliko pari ovih popularnih tenisica.