COOL LOOK

Stajling za peticu: Ni Ana de Armas nije odoljela šarmu najpoželjnijih tenisica

06.07.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Ana de Armas, prelijepa glumica rođena na Kubi, osim svojim ulogama, plijeni pohvale i svojim sjajnim modnim stilom

Zgodna 30-godišnjakinja nova je ljubav Bena Afflecka koji se ne odvaja od graciozne brinete, a svi se slažu kako je problematični glumac iza kojeg je dugogodišnja bitka s ovisnosti o alkoholu, dugo nije ovako dobro izgledao.

Lijepu Anu ponovno su pratili pogledi u još jednoj kombinaciji kojoj se nema što prigovoriti.

  • +5
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tamnokosa ljepotica koja se s Benom upoznala na setu filma 'Dark Waters', može se pohvaliti i modnim stilom za koji je zaslužila još jednu čistu peticu.

Ana de Armas velika je ljubiteljica outfita koji uključuju tenisice i haljine, a takve joj praktične kombinacije izvrsno pristaju.

Praktični outfiti koji bi se mogli nazvati novoj vizijom sportske elegancije već su neko vrijeme must have među zaljubljenicama u modu, pa ne čudi da je i zgodna glumica očarana ovakvim stajlizima.

  • +5
Golden Goose tenisice Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jednostavnoj crnoj haljini s tankim naramenicama koju je spojila s trendi Golden Goose tenisicama koje obožavaju fashionistice, Ana je izgledala za čistu peticu.

Tenisicama prepoznatljivog, 'istrošenog' izgleda, ali na luksuzan način koje rado nose i Taylor Swift, Selena Gomez ili Gwyneth Paltrow popularnost nimalo ne opada - dapače. Prema podacima modne platforme Lyst Golden Gooosice, njihov najpoznatiji model Superstar, među pet je najtraženijih tenisica ove godine, a sudeći po stajlinzima slavnih ljepotica, ali i domaćih trendseterica, itekako ćemo ih viđati i u godinama koje su pred nama.

Osnivači brenda Alessandro Gallo i Francesca Rinaldo za svoj najpoznatiji i najprodavaniji model Superstar kažu kako su to tenisice koje su autentične budući da izgledaju kao da su već proživjele svoj život, a zaljubljenice u modu ih rado uključuju u svoje stajliš kombinacije.