TJEDNI HOROSKOP

Djevice čeka ljubavno iznenađenje, Vage ostvarenje ambicija. Ovnovi, čuvajte se idealiziranja, a Vodenjaci impulzivnosti

01.10.2018 u 08:13

Bionic
Reading

Sklonost idealiziranju Ovnove bi mogla dovesti do razočaranja, a strašću i impulzivnošću vođeni Vodenjaci mogli bi donositi krive odluke vezane uz ljubavne odnose. Na ljubavnom planu Vage će jako dobro znati što žele i kako doći do toga, a smiješi im se i ostvarenje poslovnih ambicija. Ljubav će se Djevicama dogoditi onda kada se najmanje budu nadale, a očekuje ih i poboljšanje novčane situacije

Ovnovi će u onome tko im se sviđa vidjeti samo dobre strane. Čuvajte se razočarenja! Vezani će s partnerom razgovarati o štednji ili otvaranju zajedničkog računa. Održavajte skladne odnose s kolegama. Nikad ne znate kad će vam zatrebati njihova podrška ili savjet. Ako smatrate da ste na bilo kakav način oštećeni, nećete se libiti zatražiti pravdu sudskim putem.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kruti i netolerantni Bikovi ignorirat će partnerove želje i pokušaje da na neki način osvježi učmalu svakodnevicu, iako bi pokoji novitet udahnuo vašem odnosu novu svježinu. Posvetit ćete se poslu i često dulje ostajati u uredu. Bit ćete vrijedni i marljivi, no u napretku će vas kočiti neskladni odnosi sa šefom.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizance će iznenaditi silina emocija koju gaje prema poslovnom suradniku. Krajem tjedna neki postupak ili izjava simpatije potaknut će vas na akciju. Zavidna volja i energija omogućit će vam da s lakoćom ostvarujete poslovne ciljeve. Bit ćete vješti u komunikaciji s okolinom, no uspjeh će ostvariti i oni koji nešto stvaraju ili izrađuju.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zaljubljivi i romantični, Rakovi će u svakome vidjeti potencijalnog partnera. Potreban vam je netko tko je nježan i pažljiv i tko će se o vama brinuti pa dajte prednost takvim udvaračima. Borit ćete se s umorom, manjkom koncentracije i neprijateljski raspoloženim ljudima s kojima morate surađivati. Mogući su povećani životni troškovi.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima će se u odnos s partnerom miješati rodbina, što će donijeti probleme u vezi. Nemojte dopustiti da njihovo mišljenje utječe na sliku koju imate o svom odabraniku i vašem odnosu. Naporno ćete raditi, no imat ćete dojam da vas nitko ne cijeni. Često ćete upadati u sukobe s kolegama.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slučajan susret prilikom putovanja ili dolazak novog suradnika u Djevicama će probuditi iskru koja će ih podsjetiti na to koliko je lijepo biti zaljubljen. Novčana situacija će se poboljšati. Očekujte povećanje plaće ili pronalazak dodatnog posla koji će se pokazati dobrim izvorom prihoda.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će od partnera zahtijevati da se izjasni u vezi svojih osjećaja i planova za budućnost. Spremni ste na idući korak u vezi pa će vam biti važno znati želi li vaš partner isto što i vi. Počnite raditi na ostvarenju poslovnih ambicija. Hrabrost i odvažnost će vam se isplatiti pa ciljajte visoko.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će imati velika ljubavna očekivanja. Ako ih partner ne može ispuniti, doći ćete u iskušenje potražiti sreću na drugom mjestu. Samci će biti magnetski privlačni, no udvarači će ih se pomalo bojati pa će morati preuzeti inicijativu ako žele započeti vezu. Ne sudjelujte u uredskim tračevima i izbjegavajte formiranje u grupice. Razmišljajte svojom glavom!

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će obnoviti odnos s bivšim partnerom. Smatrat ćete da vaša veza zaslužuje još jednu priliku, a budući da ste i vi i bivši sada zreliji i pametniji, uspjeh će vam biti nadohvat ruke! Odlično ćete se snalaziti u radu, a nerijetko ćete u isto vrijeme obavljati nekoliko različitih zadataka. Svestranost i domišljatost povećat će vam izglede za napredovanjem.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Društveni život Jarčeva obilježit će izlasci i brojni susreti pa vam zasigurno neće biti dosadno. Netko s kime ćete se u početku neobavezno družiti brzo će vam prirasti srcu i postati nešto više. Uspjeh vam neće biti važan samo zbog osjećaja postignuća, već i zbog želje da poboljšate svoju financijsku situaciju.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Impulzivni Vodenjaci mogli bi naglo raskinuti vezu koja ih ne zadovoljava, dok će oni koji su se nedavno zaljubili useliti s novim partnerom u zajednički stan, unatoč negodovanju bližnjih. Golema pokretačka energija poticat će vas na rad, a posebno ćete se iskazati u projektima koje tek treba osmisliti i podići na noge. Nećete pokleknuti pred izazovima i preprekama.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pune samopouzdanja, Ribe se neće bojati odbijanja. Ako netko ostane suzdržan na vaše čari, to vas neće obeshrabriti, već samo potaknuti da se oko njega dodatno potrudite. Posvetit ćete se računanju režija i podmirivanju računa, a mnogi će zatvoriti kredit prije vremena jer će procijeniti da im je to financijski isplativo. Mogli biste dobiti nasljedstvo ili imati koristi od nedavnog ulaganja.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia