TJEDNI HOROSKOP

Djevice će započeti vezu, ljubavne svađe izluđivat će Blizance, a Bikovima se smiješe nove poslovne prilike

18.02.2019 u 06:17

Bionic
Reading

Ovnovi i Bikovi trebali bi pokazati više tolerancije u vezi, dok će ljubavne svađe najviše izluđivati Blizance. Ribama se smiješi uspjeh na poslovnom planu, jednako kao i Bikovima i Rakovima, za razliku od Lavova, koji bi ovoga tjedna trebali izbjegavati pregovore o boljem radnom mjestu ili povišici

Ovnovi će morati biti puno tolerantniji žele li izbjeći nesporazume u vezi. Partner neće imati ni volje ni živaca slušati njihove neutemeljene optužbe i podnositi ljubomorne ispade. Trenutačno nije povoljno vrijeme za veće troškove pa ne bi bilo zgorega pomno planirati svaku kupnju i ne ulagati novac u mutne i potencijalno rizične poslove i projekte.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će s dragom osobom biti prisni, što ne znači da će im odnos biti lišen svađa. Često će se prepirati oko tema vezanih za kućanstvo i obitelj, no brzo će doći do pomirenja. Samci bi mogli početi održavati vezu na daljinu. Na poslovnom planu otvaraju im se izvrsne prilike koje neće propustiti. Sjajno je vrijeme za udaranje temelja novim projekatima i suradnji.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavne svađe posve će izluđivati Blizance. Neslaganje s partnerom doseći će vrhunac pa će biti nemoguće postići ikakav dogovor. Trebali bi biti tolerantniji prema suradnicima jer će m njihova podrška biti važna za dovršavanje teškog zadatka. One koji se nadaju promaknuću okolnosti će nagnati da se još neko vrijeme strpe.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će partneru otvoreno iznijeti svoje mišljenje, a iznenadit će ih kad shvate da se slaže s njima i da je spreman promijeniti ponašanje kako bi ih usrećio. Porast energije Rakovima će omogućiti da dovrše davno započete poslove i projekte. Poseban ćete uspjeh ostvarivati u oblastima koje zahtijevaju poznavanje stranih jezika i suradnju s inozemstvom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi bi se mogli upustiti u flert sa suradnikom, no trebali bi pripaziti da im to na neki način ne ugrozi reputaciju. Neće uživati podršku poslodavaca pa bi bilo pametnije odgoditi razgovore o povišici ili promaknuću. Trebali bi se čuvati nepromišljenih troškova, ishitrenih odluka i sukoba sa suradnicima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će započeti ljubavnu vezu koja će ispuniti većinu njihovih očekivanja. Uživat će u romantičnim zagrljajima i strastvenim poljupcima i biti na sedmom nebu. No neugodnost će im stvarati česte promjene raspoloženja.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će partneru poklanjati puno pažnje, no zauzvrat neće dobivati jednak tretman. Iz tog će razloga inicirati svađe kojima će mu pokušati dati do znanja da ih ne bi trebao uzimati zdravo za gotovo. Neće im biti lako usredotočiti se na posao. Nepažnja će dovesti do pogrešaka, a neki će zbog porasta obaveza morati ostajati u uredu i nakon radnog vremena.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će biti neodoljivi i strastveni, no malo će se tko moći nositi s njihovim intenzivnim osjećajima i snažnom osobnošću. Započnu li vezu, neka očekuju puno strasti i požude, no ne treba se nadati da će se iz tog odnosa razviti nešto više od avanture. Postizat će uspjeh u poslovima koji zahtijevaju kreativnost i talent za umjetnost.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima u vezi pomisao na brak i useljenje s partnerom postat će iznimno privlačna. Oklijevat će započeti s njim razgovor na tu temu zbog straha od odbijanja, no nema razloga za brigu jer druga strana želi isto. Mogli biste precijeniti svoje sposobnosti i upustiti se u projekt za koji ćete brzo shvatiti da mu niste dorasli.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarčevi će oduševljavati okolinu svojim otvorenim nastupom i šarmom, ali i atraktivnim izgledom. Nalet energije omogućit će im da dovrše zaduženja u rekordnom roku. Izvrsno će se snalaziti u poslovima koji im daju potpunu slobodu djelovanja jer neće podnositi da im netko stalno nadzire rad i govori što trebaju činiti.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima bi se mogao javiti bivši partner i moliti za još jednu priliku. Možda je vrijeme da tu priču ipak ostave iza sebe. Suočit će se s gomilom obaveza koje su dosad uspješno odgađali. Novčane prilike bit će promjenjive, pa se savjetuje oprez prilikom ulaska u velike troškove.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će biti omiljene u društvu. Ljudi će im stalno prilaziti, dijeliti komplimente i pozivati ih u izlaske. Sadržajan društveni život donijet će im nova poznanstva, od kojih će se jedno pokazati zanimljivim u ljubavnom smislu. Za nezaposlene, na pomolu su promjene. Istaknut će se na razgovoru za posao kao glavni kandidat za zapošljavanje. Osim toga, osjećat će se izvrsno i biti u naponu snage.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia