MAGNET ZA POGLEDE

Divne haljine za veliku obljetnicu: Junakinje 'Seksa i grada' ukrale show

14.06.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Sredinom lipnja junakinje ‘Seksa i grada’ ponovno će se okupiti s premijernim prikazivanjem druge sezone spinoff serije ‘I tek tako...’

Uoči nove sezone, zvijezde Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte) okupile su se u New Yorku s ciljem svečanog obilježavanja 25. godišnjice od emitiranja prve epizode serije ‘Seks i grad’.

Trojac je, u svom stilu, izašao na ulice Manhattana, u izdanjima kakve bi nesumnjivo nosile i na malim ekranima.

Kao što je to često slučaj s ansamblom ‘Seksa i grada’, trio je predstavio jedinstvenu frontu noseći komplementarne kombinacije, ovaj put u nijansama bijele, crne i sive.

Parker se odlučila za haljinu na točkice s romantičnim detaljem mašni i potpisom britanske dizajnerice Jenny Packham čije su kreacije zaintrigirale i Kate Middleton.

U maniri Carrie Bradshaw dodala je savršeno usklađene točkaste štikle, no nisu djelo omiljenog joj Manola Blahnika, već model iz vlastite linije obuće, SJP Collection.

Davis je izgledala baš poput Charlotte u klasičnoj košulja-haljini sa strukom naglašenim širokim krem remenom, dok je Nixon utjelovila Mirandin elegantan stil s dvobojnom pletenom haljinom.