TO MOŽE SAMO CARMEN

Divna haljina s potpisom omiljene Zare doista pristaje damama svake dobi

27.08.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Kreativna Španjolka Carmen Gimeno, jedna od najpoznatijih influencerica u dobi iznad 50, nastavlja nizati fantastične stajlinge jedan za drugim

Kreativna Španjolka uvijek nas iznova oduševi svojim cool izdanjima pa ne čudi to da broj njezinih fanova raste iz dana u dan.

Sjedokosa zaljubljenica u modu jedna je od onih dama kojima za genijalne modne kombinacije nisu potrebne skupocjene krpice od glave do pete.

Skromna Španjolka i s malim budžetom stvara čuda, a za outfit koji uključuje šarenu haljinu kaftan stila iz Zare, izblijedjele traperice i efektne sandale zaslužila je samo najbolje ocjene.

Ako vas odbija ideja da nosite haljinu s trapericama koja je u 2000-ima bila vrhunski trend, možda vas razuvjeri outfit pedeset plus influencerice Carmen Gimeno, čije su kombinacije prava inspiracija za sve dame bez obzira na godine.

Riječ je o kreaciji koja je idealna za kasno ljeto i početak jeseni jer se može kombinirati s trapericama i crnim hlačama cigareta kroja - vrlo originalan način nošenja haljine bez čarapa kad zahladi, zar ne?

  • +11
Kaftan - haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ova divna haljina s potpisom i Hrvaticama drage Zare nije ni preskupa cijena joj oko 40 eura (oko 300 kuna), a već se prodaje svjetlosnom brzinom pa ako vam se sviđa - požurite.