ZA SVAKI STAS

Jesenski hit: Trendi traperice s ovim detaljem itekako mogu biti elegantne i ženstvene

27.08.2021 u 06:52

Bionic
Reading

Traperice, složit će se svaka zaljubljenica u modu, neizbježan su komad bez kojeg su nezamislivi casual stajlinzi, ali i oni poslovni ili za večernje prigode

Pandemija je utjecala i na modni svijet pa se proteklih mjeseci nismo skidali iz tajica, donjih dijelova trenirki, udobnih joggerica...

Kako ulazimo u jesen, ponovno dolazi vrijeme za vječiti traper jer on nikad neće izaći iz mode.

Nakon dominacije uskih traperica pojavili su se puno udobniji modeli sa širim nogavicama, a njihova je prednost u tome što izdužuju noge i čine figuru vitkijom i mršavijom.

Skinny modeli koje je popularizirala Kate Moss polako odlaze u zaborav, a varijante koje smo voljeli u 90-ima s ravnim nogavicama i visokim strukom sve više prednjače i u ponudi brojnih brendova.

  • +13
Trapezice i bootcut traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako su mnogi bili uvjereni da će destroyed traperice, odnosno varijante s trendi poderotinama, zauvijek nestati, vratile su se u velikom stilu pa slične modele možemo vidjeti i u ponudi popularnih trgovina.

Dakle ako tragate za osvježenjem garderobe, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite upravo za takav model širih nogavica poput trapezica ili bootcut traperica sa zgodnim detaljem u vidu rupe u visini koljena.

A da ovakav buntovni traper, kakav smo u prošlosti viđali i na pripadnicima subkultura, itekako može izgledati elegantno i chic, dokazao je stajling lijepe Njemice Claudije Schiffer (50) kada je na Instagramu pokazala stajliš kombinaciju.

Plavokosa manekenka koju je obožavao i legendarni Karl Lagerfeld rado nosi jeans u mnogim prigodama pa je vješto spojila traperice s modernom rupom s efektnim bijelim topom na vezivanje i tako kreirala nezaboravan look.

Ovakav look bez problema možete isfurati i u uredu uz sako i npr. statement nakit poput biserne narukvice i stilettice.