kao iz baywatcha

Za nju su godine samo broj: Demi Moore fotografijom u bikiniju raspametila obožavatelje

27.08.2021 u 09:37

Bionic
Reading

Glumica Demi Moore doista je prizvala ljeto i sve njegove čari svojom najnovijom objavom na Instagramu. Naime objavila je doista dojmljivu fotografiju na kojoj pozira odjevena u jednodijelni bikini. Fanovi su se totalno raspametili, a mnogi tvrde da ih ova Demina fotografija podsjeća na mnogima vrlo dragu seriju Baywatch

S kćerima Rumer, Scout i Tallulah, Demi Moore nedavno je snimila kampanju za brend kupaćih kostima Andie Swimwear.

Fotografije nastale za potrebe kampanje izazvale su pravo oduševljenje obožavatelja, a glumičin nevjerojatan izgled na prag 60-e nikome nije promaknuo.

I tek što su se prašina i dojmovi slegnuli Demi je ponovno zapalila društvene mreže i objavila još jednu fotografiju iz kampanje. Na njoj pozira odjevena u jednostavan, ali vrlo efektan crveni jednodijelni bikini s trakicom koja ističe struk. U zavodljivoj pozi i s prepoznatljivom dugom kosom izgleda zbilja nevjerojatno. Naglašeni struk i jarka crvena boja sjajno su naglasili figuru koja ni izdaleka ne sugerira da glumica ima 58 godina.

Fotografija senzualno okupana suncem raspametila je brojne fanove na društvenim mrežama, a Demi ju je popratila kratkim opisom: 'Crveno vruće ljeto.' A da ove godine doista uživa u ljetu, pokazale su nedavno objavljene fotografije koje pokazuju da boravi u dubrovačkoj vili Agave pored hotela Excelsior, a u luksuznoj nekretnini ranije su odsjeli Harrison Ford i Calista Flockhart. Tko zna, možda ovaj crveni bikini prošeta i na jednoj od dubrovačkih plaža.

  • +18
Demi Moore u vili Agave uživa s prijateljima Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL