SEKSIPILNIJA NO IKAD

Dita Von Teese otkrila tajnu tanašnog struka

17.10.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Dita Von Teese proslavila je 40. rođendan i kaže da izgleda bolje no ikada te da ima iste mjere struka od svoje 18. godine

Kraljica burleske u intervjuu za magazin Closer rekla je da se osjeća i izgleda bolje no ikada jer u ovim godinama poznaje svoje tijelo i zna kako ga tretirati. Između 18. i 20. godine čak je imala i koji kilogram više, ali je onda prestala piti gazirana pića i jesti brzu hranu.

Dita Von Teese podijelila je s javnosti i svoje ovisnosti o drogama tijekom 90-ih godina.

'Uzimala sam ekstazi i LSD, a kada sam vidjela na jednoj fotografiji u časopisu koliko sam mršava i da mi vire rebra, odlučila sam prestati', rekla je Dita, inače pravim imenom Heather Sweet

Burleskom se počela baviti 1992. godine, a najpoznatija je njena točka s kupanjem u gigantskoj čaši punoj martinija. Uvijek je zamišljala da će u ovim godinama biti udana i imati djecu, ali još se tome nada te se ne boji da će trudnoća izmijeniti njeno tijelo.

Zvijezda je otkrila i tajnu zavidne linije i tanašnog struka užeg od 60 cm: 'Jedem zdravo, vrlo rijetko pijem alkohol, izbjegavam kruh i svako jutro pijem miksano povrće u kojem se obavezno nalazi, špinat, korijander i peršin.' Također redovno vježba pilates i pleše balet, a ako si priušti kakvu poslasticu, to je vrlo rijetko.