ZGODNA BRITANKA

Dekolte u prvom planu: Slavna ljepotica počastila obožavatelje blagdanskim stajlingom u Guccijevom topu iz 90-ih

24.12.2020 u 12:15

Bionic
Reading

Britanska glumica i model Elizabeth Liz Hurley, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje ima veliki broj obožavatelja koje često uveseljava svojim zavodljivim stajlinzima

Elizabeth Hurley (55) najbolja je reklama za svoju liniju kupaćih kostima pa je njezin Instagram profil prepun fotografija u kojima poznata ljepotica pozira u minijaturnim bikinijima.

U svojem je stilu poželjela svojim pratiteljima kojih je na Instagramu 1.8 milijuna, sretne božićne blagdane pozirajući pored raskošno okićenog bora u svojem domu.

Dakako, Liz se odlučila za smjelu kombinaciju naglasivši svoj raskošni dekolte u hrabro izrezanom topu s potpisom i šljokičastim hlačama otkrivši svoju besprijekornu figuru.

  • +5
Elizabeth Hurley Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Zbog globalne pandemije Božić će baš poput svih Britanaca provesti kod kuće no poručila je da to nije razlog da se ne dotjera pa je reciklirala svoj stari crni top iz 90-ih s potpisom Guccija koji joj i danas fantastično pristaje.

Začas je njezin Instagram profil bio prepun pohvala na račun izgleda.

'Prelijepa', 'Kraljica', 'Apsolutno očaravajuća', nisu štedjeli na lijepim riječima Lizini fanovi.

Inače, glumica je 16 tjedana lockdowna provela na posjedu u Herefordshireu sa svojom obitelji i prijateljima, a među njima su bili i njezina starija sestra Kate, sin Damian (18), majka Angela (80).