EMMA ROBERTS

Zgodna trudnica u šetnji: Nećakinja Julije Roberts uspješno spojila nekoliko klasičnih komada

24.12.2020 u 11:21

Bionic
Reading

Glumica Emma Roberts, 29-godišnja zvijezda 'Američke horor priče', nije samo talent naslijedila od svoje slavne tete Julije Roberts, već i odličan osjećaj za stil

Plavokosa Amerikanka koje se sjećamo i po ulogama u filmovima 'Buntovnica u internatu' ili 'The Winning Season' sa Samom Rockwellom, sa svojim dečkom, također glumcem Garrettom Hedlundom (36), očekuje svoje prvo dijete, a i u trudnoći redovito plijeni poglede fantastičnim modnim kombinacijama.

Zgodna Emma zna kako su najjednostavnija modna rješenja najčešće i najbolja pa je ponovno pokazala svoj odličan osjećaj za stil u casual varijanti koja će uvijek biti cool.

Glumica se prošetala Los Angelesom u trendi utility jakni kakve su već neko vrijeme hit među trendsetericama pa smo ih između ostalih viđali i na Oliviji Palermo, Melaniji Trump...

Cool jakne koje izgledom podsjećaju na kultne komandosice, neprolazni su modni klasik kojeg vrijedi imati u garderobi jer se sjajno sljubljuju i s traperom, suknjama, haljinama, tajicama....

  • +3
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: LRR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj udobni stajling, lijepa kćer glumca Erica Robertsa, inače brata Julije Roberts, upotpunila je majicom na prugice, trapericama i efektnim balerinkama animal uzorka.

  • +3
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sunčane naočale i zaštitna maska zaokružili su ovo dnevno izdanje lijepe buduće mame koja odbrojava 'sitno' do poroda.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je oduvijek voljela modu i lijepu odjeću.

'U modu sam zaljubljena od malih nogu. Oduvijek sam se voljela lijepo odjenuti. Znala sam odjenuti visoke potpetice i haljinicu za školu, pa me mama zaustavljala na izlazu jer to nije bilo primjereno', rekla je Emma.

Inače, glumački par koji je u vezi od prošloga proljeća, u kolovozu otkrio sretnu vijest te se oboje jako vesele prinovi.