UHVAĆENA U ŠOPINGU

Samo Jennifer Lopez može spojiti trenirku, jeftine tenisice i najskuplju torbicu na svijetu - i pritom izgledati mrak

24.12.2020 u 09:39

Bionic
Reading

Božićnoj groznici predala se i Jennifer Lopez koja protekla dva dana traga za poklonima za svoje najmilije. Nakon šopinga s kćeri i dvije rođakinje, pjevačica i glumica ponovno se dala u potragu, a ovog je puta u šoping povela kćer i sina. Pop zvijezda i njezini nasljednici, blizanci Emme i Maximilian, nisu uspjeli proći neprimijećeni

Latinoamerička pjevačica i glumica Jennifer Lopez jučer je provela zabavan dan u šopingu s kćeri i dvije rođakinje. Iako je poput svih drugih kupaca strpljivo stala u red ispred Guccijeve trgovine, zaposlenici su ubrzo shvatili o kome je riječ i pop divu zamolili da uđe preko reda.

No, čini se kako J.Lo nije kupila sve što je planirala pa se u poznatu šoping aveniju u Miamiju vratila, a ovaj put je povela i sina. Blizance Emme i Maximiliana 51-godišnja zvijezda dobila je u braku s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem.

Dok je trojac razgledavao trgovine i razmišljao što kupiti, paparazzi su ih slikali na svakom koraku. Iako se J.Lo trudila maksimalno utopiti u masi, odjenuvši ležernu trenirku s potpisom brenda Pangaia i crne Nike tenisice, da je riječ o nekome s dubokim džepom otkrila je skupocjena torbica.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o kultnoj Birkin torbi s potpisom luksuzne modne kuće Hermes, čija se vrijednost, ovisno o vrsti kože, boji, veličini i detaljima, procijenjuje između 25 i 250 tisuća dolara. Ove skupocjene torbice smatraju se najboljom modnom investicijom jer njihova popularnost godinama ne jenjava. 

Inače, kultna torba dizajnirana je 1984. za Jane Birkin nakon njezina slučajnog susreta u zrakoplovu sa Jean-Louisom Dumasom, tadašnjim predsjednikom Hermesa. Nakon što su Jane, tada mladoj majci, iz torbice ispale stvari koje je nosila u njoj, on je komentirao da bi trebala nositi torbu s džepovima, a pjevačica mu je odgovorila da hoće čim Hermes počne izrađivati takve torbe. Ostalo je povijest.