O PETRU GRAŠI

Danijela Martinović: Ništa u našoj vezi nije formalno

  • Autor: extra/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.12.2009 14:55
  • Objavljeno 07.12.2009 u 14:55
Danijela Martinović i Petar Grašo

Danijela Martinović i Petar Grašo

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Damjan Tadic

Danijela i Petar ne žive planski, oni vole otputovati kada to nisu planirali i darivati jedno drugo kada su dani od kojih nitko ništa ne očekuje. Baš žive pravu ljubav, a ljubav je slobodna i ne da se ukalupiti, ispričala je pjevačica

Izlazi nova slikovnica Danijele Martinović 'Dama, Riko i super-pčelac Keko'. Glavni lik priče je anđeo koji živi na nebu i želi postati čovjek kako bi mogao osjetiti i proživjeti emocije koje osjećaju ljudi.

'Vozila sam se iz Zagreba u Split. Razmišljala sam koliko su sve emocije, dobre i loše, za nas važne, jer nam pokazuju koliko smo jaki. Nikada neću zaboraviti taj vedar dan, kao s razglednice, kada mi je sinula ideja o malom anđelu koji želi doći s neba da bi mogao osjetiti takve emocije. Zgrabila sam mobitel i počela govoriti natuknice u diktafon bez ikakvog red i spoznaje', ispričala je Danijela za Extru kako je započela priča o slikovnicama.

Splitska pjevačica oduvijek je gajila posebnu ljubav prema djeci i anđelima, pa je pisanje priče za najmlađe sasvim logičan slijed događaja za nju. Osim slikovnice, Danijela radi na projektu 'Božić s Danijelom'. Riječ je o koncertu koji će se održati u dvorani Vatroslava Lisinskog

Damjan Tadic / CROPIX

Damjan Tadic / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Damjan Tadic

Damjan Tadic / CROPIX

Damjan Tadic / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Damjan Tadic

     

'Taj koncert jedna je božićna bajka jer će na bini biti dvadesetak glazbenika. Birala sam ljude s kojima me veže neka emocionalna spona pa će tako moji gosti biti Miroslav Škoro, Petar Grašo, Dražen Žerić, Klapa Kupanji i Klinci sRibnjaka', ispričala je Martinović koja ističe kako se ona i Petar trude odvajati da ih ljudi ne počnu doživljavati kao cjelinu.

'Bez obzira na našu privatnu vezu, mi imamo odvojene glazbene putove. Tako da on na moj koncert dolazi kao kolega', dodala je Danijela koja je sa svojim dragim nedavno proslavila godišnjicu, a zajedno su više od deset godina.

'Ništa u našoj vezi nije formalno, niti je tako započela niti nas muče okviri u koje nas žele ukalupiti. Volimo darivati jedno drugome kada su dani od kojih nitko ništa ne očekuje, otputovati kada nismo planirali. Baš živimo pravu ljubav, a ljubav je slobodna i ne da se ukalupiti', zaključila je Danijela.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi