TJEDNI HOROSKOP

Dani pred nama nose poslovne izazove, a povoljnije prilike smiješe se Rakovima i Jarcima

03.12.2018 u 05:55

Bionic
Reading

Bikovi će se previše prilagođavati tuđim potrebama, a netko bi na poslu mogao iskoristiti njihovu dobronamjernost. Blizanci će davati sve od sebe, no zasluženo priznanje bit će im uskraćeno. Uz gomilanje radnih zadataka, najveći neprijatelj Djevicama bit će paničarenje i dramatiziranje oko sitnica. Unatoč promjenama kojima neće biti zadovoljne, Vage bi trebale zadržati prisebnost i ne donositi nagle odluke, a više samokontrole na poslu savjetuje se i Ribama. Rakovima će rasti samopouzdanje i koncentracija, što otvara priliku za ostvarivanje zacrtanih planova, a Jarcima se otvaraju povoljnije prilike konkretnom poslovnom ponudom

Ovnovi bez strasti u vezi neće moći biti potpuno ispunjeni. Umjesto da uzbuđenje tražite u tuđem naručju, poradite na buđenju iskre u vezi! Želja za znanjem i napredovanjem ohrabrit će vas da počnete ozbiljnije razmišljati o stručnom usavršavanju. Studenti i školarci odlikovat će se sjajnim pamćenjem koje će im olakšati učenje i donijeti uspjeh prilikom polaganja ispita.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Žele li sačuvati mir u vezi, Bikovi će morati pokazati više spremnosti na kompromise. Nemojte dozvoliti da vam tvrdoglavost naruši ljubavni sklad. Ako ste usamljeni, vašoj se samoći nazire kraj. Previše ćete se prilagođavati tuđim potrebama i trošiti mnogo vremena na pomaganje kolegama, zbog čega će patiti vaši rezultati.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizance će privući kolega s kojim prisno surađuju. Shvatit ćete da dijelite mnoge slične interese i smisao za humor, no nemojte poduzimati ikakve akcije ako bi to moglo utjecati na vaš posao ili reputaciju. Smetat će vam to što na poslu najbolje prolaze oni koji su dobri sa šefom, dok ostali nemaju mnogo izgleda za napredovanje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugi odnosi Rakova doživjet će preporod. S partnerom ćete se puno bolje slagati i uživati u bliskosti, a mnogi će parovi proslaviti zaruke ili početak zajedničkog života. Samci će uživati u flertu i zavođenju. Stresni dani su iza vas. Osim što ćete imati više samopouzdanja, porast će vam koncentracija te želja za uspjehom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovima će se članovi obitelji miješati u odnos s partnerom i time unijeti nemir u vezu. Postavite se čvrsto i dajte im do znanja da nećete dozvoliti da stanu između vas i onoga koga volite. Nestabilne novčane prilike nagnat će vas da počnete slati molbe za bolje plaćen posao ili potražite dodatni izvor zarade.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, ne dozvolite da vas zaokupljenost poslom i financijskim problemima udalji od partnera i prijatelja. Pronađite vremena za zabavne zajedničke aktivnosti jer će vam upravo izlasci, druženja ili putovanje donijeti zadovoljstvo. Napravite li dobru radnu organizaciju, uspjet ćete dovršiti zaostatke.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage neće više toliko uživati u flertu i koketiranju, koliko će im biti važno ostvariti emocionalnu sigurnost. Iz tog razloga odbijat ćete neozbiljne udvarače i pažljivo birati kome poklanjate pažnju. Izgledne su promjene na poslu ili situacije kojima nećete biti posve zadovoljni. Štogod da se dogodi, pokušajte zadržati prisebnost i ne donosite nagle odluke.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Venera u Škorpionu donosi ovom znaku pregršt ljubavnih prilika. Ako još niste zaljubljeni, to će se ovog tjedna promijeniti, a onaj tko bude ušao u vaš život objedinit će sve osobine koje tražite u ljubavnom partneru. Pazite se nesmotrenih izjava, pogrešno unesenih podataka i neispravno izdanih računa.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci samci trebali bi dobro razmisliti prije upuštanja u vezu s nekim tko je zauzet. Premda će vam goditi njegova pažnja, a ukradeni zajednički trenutci biti uzbudljivi, takav će vam odnos dugoročno donijeti samo bol i komplikacije. Nije vrijeme za početak novih poslova i projekata jer će vas birokratske i pravne zavrzlame usporiti u napretku.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će biti duhoviti i vedri pa će se ljudi osjećati ugodno u njihovoj blizini. Proširit ćete krug poznanika i steći nove prijatelje, a neki od njih brzo će postati važan dio vašeg života. Pred samcima je flert s nekim koga dugo poznaju. Otvaraju vam se povoljnije poslovne prilike. Nemojte se bojati promjena i izazova!

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će u ljubavi biti nagli i ishitreni. Prema partneru ćete se ponašati posesivno pa ćete mu prigovarati ako poželi nekamo izaći bez vas. Samce će privući netko tko im je nadređen. Financijske okolnosti bit će nepredvidljive. Otvorit će vam se nove prilike za zaradu, no istovremeno su izgledni povećani troškovi života ili kvar kućanskog aparata.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strast i iskre frcat će u ljubavnim vezama Riba. Čak i ako ste već dugo s partnerom, pronaći ćete način da unesete uzbuđenje u svakodnevicu. Pred samcima je odnos koji bi mogao brzo poprimiti sudbonosan predznak. Savjetuje vam se da donosite odluke hladne glave. Nagli i nepromišljeni postupci samo će vam nanijeti štetu pa poradite na samokontroli i budite lukaviji.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia