MODA JE POSTALA JOŠ ZANIMLJIVIJA

Dame, sviđa li vam se ovaj maneken?

19.10.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Kao u dosadašnjih dvanaest uspješnih sezona, i ove godine Portanova Fashion Incubator će hrvatskoj modnoj i najširoj javnosti predstaviti pet novih imena

Portanova Fashion Incubator je najdugovječnije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za neafirmirane modne dizajnere. Kao u dosadašnjih dvanaest uspješnih sezona, i ove godine Portanova Fashion Incubator će hrvatskoj modnoj i najširoj javnosti predstaviti pet novih imena modnih dizajnera koji pretendiraju na titulu pobjednika što donosi novčanu nagradu u visini od 10.000 kuna i pozivnicu za nastup na najvažnijem nacionalnom modnom događanju, Cro-a-porteru.

Pored nagrade za pobjednika, a kao podršku upravo u prvim modnim koracima, za odabranih pet finalista natjecanja Portanova Fashion Incubator osigurava potpuno pokrivanje troškova produkcije modne revije, troškove modela, šminke, frizure, kao i PR platformu. Upravo natjecateljski karakter ove manifestacije ono je što Portanova Fashion Incubator izdvaja iz niza usporedivih događanja, a cilj je svake sezone jednom novom imenu pružiti relevantnu platformu za etabliranje modnog brenda.