MODNE BLIZANKE

Dame s kraljevskih dvora osvojila ista suknja koja slavi žensku figuru

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 01.03.2021 16:04
  • Objavljeno 01.03.2021 u 14:03
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: IBL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PPE / DDP USA / JESPER SUNESEN/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, španjolska kraljica Letizia s godinama je izradila prepoznatljiv stil odijevanja koji nerijetko uključuje nošenje već viđenih odjevnih komada, baš kao što je slučaj s pastelnoplavom suknjom njezina omiljenog brenda, njemačkog Hugo Bossa

U laskavom modelu suknje midi dužine španjolsku kraljicu Letiziju od 2019. godine imali smo priliku vidjeti nekoliko puta, a zanimljivo je kako je isti model osvojio i neke druge dame s kraljevskih dvora.

  • +1

Španjolska kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Konkretno govoreći, godine 2019. u spomenutom modelu suknje s potpisom Hugo Bossa viđene su dame poput danske princeze Mary i švedske princeze Sofie.

  • +3

Danska princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poput 48-godišnje Španjolke, poznate dame iz Skandinavije suknju pastelnoplave boje u stajlinzima obožavaju naglasiti crnim modnim komadima poput elegantnih bluzi i salonki.

Osim krojem i efektnom bojom, navedeni model s potpisom njemačkog Hugo Bossa ističe se detaljem remena kojim se pospješuje njezin laskav efekt u odjevnim kombinacijama.

Švedska princeza Sofia

Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia