PODIŽE OBRVE

U modi su haljine i suknje koje ne trpe donje rublje, a hoće li se ovaj trend zadržati na modnoj sceni, preostaje nam tek saznati

24.02.2021 u 14:03

Bionic
Reading

Djevojke koje obožavaju odvažne, pomaknute i seksi kreacije ovaj će modni trend zasigurno razveseliti. Već neko vrijeme privlači pažnju trendseterica, a postoji i način kako ga isfurati bez da se odreknete donjeg rublja

Odjenuti traperice bez da ste prethodno navukli donje rublje je nezamislivo, zar ne? A što kada bismo vam rekli da postoji šansa da ćete gradom hodati u haljini bez donjeg rublja? Haljine i suknje s bočnim prorezima sve češće viđamo na Instagram profilima vodećih influencerica. Toliko često da smo se u jednom trenutku zapitali propuštamo li nešto?

U tom smo trenutku krenuli istraživati i shvatili da većina tih komada nosi potpis jedno te istog brenda po imenu Marcia. Ovaj održivi modni brend osnovan je 2019. u Francuskoj, a obzirom kojom je brzinom stekao popularnost među trendseterica slobodno možemo zaključiti kako iz Marcije itekako znaju što rade.

Brend je poznat po svojim odvažnim dizajnima, a najveća potražnja, pretpostavljate, vlada upravo za haljinama i suknjama s bočnim izrezima koji otkrivaju kožu i samim time ne trpe donje rublje. Naravno da možete odjenuti donje rublje, no to onda više nije isti efekt.

Dizajnerica Emma Reynaud jednom je prilikom priznala kako teži dizajniranju silueta i kreacija koje će se opirati muškobanjastom dizajnu koje diktiraju trendovi. Njezine pripijene haljine i suknje slave žensku figuru, seksepil i slobodu.

Iako ove haljine možete nositi i u ležernijoj varijanti, u kombinaciji s tenisicama, a ispod haljine odjenuti biciklističke tajice, većina žena najradije ih nosi na golu kožu i u kombinaciji s visokim petama.

Pitanje je samo koliko se osjećate ugodno šetati svijetom bez gaćica i grudnjaka. No, postoji rješenje i za to. Svim onim damama koje se ne mogu odreći donjeg rublja, čak i zarad najpopularnijih modnih trendova, predlažemo da investiraju u gaćice u boji kože bez šava koje se savršeno stapaju s kožom, dok umjesto grudnjaka uvijek možete posegnuti za Hawe ljepljivim trakama koje je moguće zalijepiti na grudi na razne načine, ovisno o kroju haljine.