PROLJETNI ADUTI

Modni stručnjaci složni: U ovih pet modela suknji najviše se isplati investirati

23.02.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Police trgovina već naveliko vrve modnim komadima namijenjenim novoj proljetno-ljetnoj sezoni, pa tako i nekim novim modelima suknji. Koje će inačice suknji u narednim mjesecima voditi glavnu riječ, a koje biste trebali pospremiti u ormar, pitanja su na koja odgovor daju modni stručnjaci bazirajući ih na aktualnoj ponudi i stajlinzima street style zvijezdi

Out: Suknje olovka kroja do koljena

In: Mini suknje A-kroja

Kada je riječ o suknjama, jedan od glavnih nadolazećih trendova predstavljaju minijaturni modeli A-kroja po uzoru na modele kakve smo voljeli nositi 90-ih godina i početkom milenija. Da je riječ o iznimno popularnim verzijama suknji, osim ponude na policama trgovina, dovoljno govore stajlinzi poznatih zaljubljenica u modu koje ih preferiraju nositi uz topiće dugih rukava i ravnu obuću kako bi istakle noge.

Out: Suknje s volanima

In: Suknje na preklop

Takozvane suknje na preklop, koje izgledom neodoljivo podsjećaju na pareo, ističu se svojim sofisticiranim izgledom i laskaju gotovo svim tipovima ženske figure. Kako bi u potpunosti istaknule njihov dizajn, modne ovisnice najčešće ih nose u kombinaciji s utaknutim košuljama, pletivima i topićima, pritom naglašavajući njihov laskav efekt.

Out: Suknje od čipke

In: Suknje od umjetne kože

Odjevni komadi od kože posljednjih sezona uvjerljivo dominiraju modnom scenom, a ovaj materijal luksuznog izgleda nije zaobišao ni svijet suknji. Sudeći po ponudi na policama trgovina, najpoželjnije kožne suknje u narednim mjesecima postat će minice i modeli plisirana kroja.

U hladnijim danima kožni modeli suknji činit će modni sklad s pletivima, a s porastom temperatura čine idealnog stajling partnera s jednostavnim košuljama i majicama. Modni stručnjaci sugeriraju da pri odabiru kožne suknje birate modele koji će suptilno naglasiti figuru.

Out: Suknje s prugicama

In: Suknje ukrašene cvjetnim uzorkom

Ništa u modnom smislu ne sugerira dolazak proljeća poput cvjetnog uzorka istaknutog na odjeći. Umjesto modela ukrašenog bezvremenskim prugicama, nećete pogriješiti ako u svoju kolekciju u ormaru uvrstite model upečatljivog cvjetnog uzorka koji ćete sa zadovoljstvom nositi i u narednim proljetnim sezonama.

Svoje cvjetne suknje poznate zaljubljenice u modu najčešće kombiniraju s gornjim komadima odjeće u neutralnim bojama, a nerijetko se upuštaju i kombiniranje nekoliko uzoraka za postizanje wow efekta.

Out: Minice s volanima

In: Plisirane suknje

Iako su unazad nekoliko godina bivale na modnim marginama, plisirane suknje imaju sve veći broj poklonica. Nakon višesezonske vladavine svilenkastih suknji slip kroja na modna vrata vratile su se u velikom stilu, a veliku popularnost posljednji put doživjele su 2016. godine.

Zahvaljujući kroju, mogu se nositi uz raznu odjeću i obuću, ovisno o tome kakav stil želite postići. Ako pak zbog bogatih nabora pomislite da plisirana suknja i nije tako laskava krpica, razmislite ponovno.

Ona može itekako laskati tijelu, ponajprije zahvaljujući kroju koji naglašava struk, čime ga vizualno stanjuje, a ovaj dojam možete pojačati uz dodatak remena ili utisnute majice / košulje.

  • +55
High street ponuda suknji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo