RENATA OPEK ZNA

'Dalmatinca moraš osvojiti prirodnim talentom'

02.07.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Kako osvojiti Dalmatinca, kako birati badić, treba li ići na dijetu, sve to zna Renata Sopek

Renata Sopek pobornica je zdravog života i jedna je od onih koja u zdravom tijelu posjeduje zdrav duh. Pitali smo je možemo li ako nismo vježbali do sada, u mjesec dana ikako zabljesnuti na plaži, da svi gledaju nas.

'Ne, ali sve je bolje od ljenčarenja. To je dobar početak i u tom periodu ćete sigurno smršavjeti ako tri do četiri puta tjedno odradite aerobni trening. Za istaknutiji tonus mišića je potreban dulji period', rekla je Renata.

Shvatili smo brzo da je vrag odnio šalu, jer se u badić moramo skidati, a vremena je malo, no Renata zna još nekoliko trikova. Kako birati badić?

'Ovisno o figuri, potrebno je odabrati model. Ako imate manje grudi, možete uzeti badić s pojačanim košaricama, a ako želite vizualno figuru učiniti vitkijom, nećete birati kostime a uzorcima.

Ima još tisuću caka, a to će vam najbolje otkriti prodavačice u trgovinama', rekla je i preporučila nam mediteransku kuhinju te je dodala da je apsolutni protivnik dijeta.

Budući da je Renata već ubrala svog Dalmatinca Sergeja, pitali smo je za savjet kako osvojiti Dalmatinca. 'Ha, ha za to moraš biti prirodni talent!' Renata ne želi otkriti kamo ide na more, jer se boji da ćemo joj poslati paparazze… Ma nismo mi takvi.