jordansko kraljevsko vjenčanje

Cvjetni uzorak u najelegantijem izdanju: Ovako ga nose kraljevske dame

02.06.2023 u 13:52

  • +3

Cvjetne haljine u Jordanu

Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / PPE / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Jučer su se članovi kraljevskih obitelji okupili u Jordanu, a kraljevske dame pripremile su proljetne outfite kojima su pozdravile novi bračni par u Jordanu - princa Husseina i Rajwu Al Saif. Haljinama je dominirao floral print, a ove dame znaju ga i nositi

Kraljevske obitelji iz raznih dijelova svijeta jučer su se okupile u Jordanu, a sve zbog vjenčanja budućeg jordanskog kralja. Jordanska kraljica Rania jučer je oženila sina Husseina za njegovu odabranicu Rajwu Al Saif, a u njihovu čast doputovali su predstavnici kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta. Bila je to velika svečanost u kojoj su najveću pozornost privukli mladenci, posebice lijepa Rajwa Al Saif.

Mladenka je blistala u glamuroznoj vjenčanici s potpisom slavnog libanonskog dizajnera Elieja Saaba, a kasnije se presvukla u neobičnu vjenčanicu, i to s potpisom Dolce & Gabbana.

I dok je prva vjenčanica bila vrlo jednostavna i elegantna, druga haljina donijela je nešto osobniji pečat. Vjenčanica je imala našivene cvjetne aplikacije koje su haljini davali 3D efekt, a jedinstvenu haljinu kombinirala je i s bijelim opernim rukavicama te dijamantnom tijarom.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju

Upravo je motiv cvijeća bio prisutan i na haljinama cijenjenih gošći, pa su tako princeza od Lihtenštajna, švedska princeza, danska princeza i nizozemska kraljica na svojim haljinama donijele motiv cvjetne proljetne svježine i elegancije. Cvjetne haljine sjajno su se uklopile u zeleni vrt kojim su gosti šetali kako bi stigli na ceremoniju.

Kraljica Maxima

Nizozemska kraljica odlučila se za plavu kreaciju s potpisom talijanskog brenda 'Luisa Beccaria'. Dugi lepršavi rukavi plavoj su haljini dali posebnu dramatičnu notu, a kraljica se odlučila i za torbicu koju je već nosila. Riječ je o plavoj torbici nalik na morsku školjku, a izrađena je od prirodnih materijala u Maleziji.

Princeza Victoria

Švedska princeza pokazala je vrlo elegantnu haljinu od satena koji je ukrašen printom sitnih cvjetića u različitim bojama. Široki rukavi koji se sužavaju oko zapešća i kroj haljine koji na elegantan način prati siluetu tijela bili su kombinacija koju je odabrala Victoria za jordansku svečanost. Uz to, nosila je Gianvito Rossi cipele kakve često nosi i Kate Middleton te metalnu torbicu.

Princeza Mary

Također bijele boje, no s nešto većim cvjetovima bila je haljina u kojoj je zablistala danska princeza. Uz efektnu haljinu kombinirala je i svijetloplave Manolo Blahnik satenske cipele s kopčom. Efektne cipele bojom su odgovarale vrpci koja je naglašavala struk na haljini, što pokazuje da Mary ništa nije prepustila slučaju te je ovu kombinaciju vrlo dobro promislila.

Princeza Sophie

Princeza Sophie u Jordan je stigla u društvu princa Alois, a za večernje slavlje u palači 'Al Husseiniya' odjenula je košulja-haljinu s cvjetnim uzorkom. Ružičastu Carolina Herrera haljinu pojasom je stegnula u struku, a kragnu je podigla pomalo 'rokerski' kako bi djelovala što opuštenije. Ipak, opušteniji look kombinirala je s tijarom 'Kinsky Honeysuckle'.