ISCRPAN PLAN

Cure se za izlazak pripremaju oko tri dana

02.02.2010 u 15:06

Bionic
Reading

Na pripreme izlaska sa svojim prijateljicama cure potroše u prosjeku oko tri dana, pet sati i 32 minute

U ovom istraživanju koje je pokazalo da si djevojke dvaput mjesečno priušte izlazak s frendicama, sudjelovalo je oko tisuću ispitanica.

Rezultati su, između ostalog, pokazali i da takav 'ženski' izlazak u prosjeku traje više od pet sati. Istraživanje je pokazalo da dečki puno manje vremena utroše na planiranje izlaska s prijateljima. Djevojke, između ostalog, obave i tri noćna razgovora mobitelom pri dogovoru za izlazak jer obično netko kasni.

'Nekad su se ljudi dogovarali samo preko telefona i iščekivali da se netko pojavi. Međutim, suvremena sredstva komunikacije sve su to dodatno zakomplicirala. Osim vremena dogovora, sad se (ovo se posebno odnosi na cure) raspravlja i o odjevnim kombinacijama, cipelama, frizuri i dr. Istraživanje je pokazalo da će djevojke prilikom tog dogovaranja za izlazak izmijeniti oko 16 SMS poruka, pet telefonskih poziva, tri e-maila i tri posta na Facebooku', analizirao je rezultate tog istraživanja glasnogovornik OnePoll.som, web stranice koja je provela tu anketu.