ZGODNA ŽENA

Anica Kovač ima se čime pohvaliti: Vitke noge naglasila je u ultrakratkim vrućim hlačicama

25.04.2022 u 16:53

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih misica definitivno je Anica Kovač, a iako se iz svijeta modelinga i manekenstva davno povukla te bacila u neke druge vode, zgodna brineta i dalje se ima čime pohvaliti

Možda njezina nasljednica Lucija razmišlja o tome da postane manekenka kao mama, ali vrijeme kao da je stalo i za Anicu Kovač. Od izbora za Miss Hrvatske, kasnije i Miss svijeta, prošlo je dugih 27 godina, ali ova zgodna brineta i dalje se ima čime pohvaliti.

Protekli vikend, dok se zabavljala s prijateljicama u Monte Carlu, supruga našeg nekadašnjeg reprezentativca Roberta Kovača pokazala je sve čime je nekoć oduševila svijet i žiri na modnim natjecanjima.

Duge i vitke noge te nevjerojatna figura postali su njezin zaštitni znak, a upravo njih istaknula je u večernjem izlasku odjenuvši traper vruće hlačice i skladno ih ukomponiravši uz 'strogi' poslovni sako i crvenu torbicu.

Inače, Anica i Robert trenutno s troje djece žive u Kneževini Monako jer je on postao pomoćni trener bratu Niki u klubu AC Monaco. U skladnom su braku već 23 godine te ne kriju koliko su ispunjeni i sretni.

Anica Kovač Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić