HAMED BANGOURA:

Cure će imati traume zbog 'Top modela'

26.10.2010 u 07:45

Bionic
Reading

Modni agent Hamed Bangoura i manekenka Tatjana Ivanišević kritični su prema emisiji 'Hrvatski top model by Vanja Rupena'

'Zanima me samo kako se Women kao vrhunska agencija našla u ovom. Nisu krive cure, ali one će imati traume. Pitam se zar je vrhunac karijere prošlogodišnje finalistice bilo vođenje Kunolovca', napisao je na Facebooku profilu vlasnik modne agencije Midiken Hamed Bangoura, prenosi 24 sata, a status je, pišu, komentirala i manekenka Tanja Ivanišević.

'Nakon ovakve emisije nije ni čudo što se manekenstvo kod nas percipira na taj način. Da, ja sam za uspjeh u tom poslu prvo morala plesati na šipki polugola na TV-u u udarnom terminu jer bez toga nema uspjeha. Kakvu poruku ti ljudi šalju mladim djevojkama', kritična je Tanja.

Manekenka Tamara Roglić, pak, vjeruje da je žiri domaćeg showa bitno blaži nego u inozemnim izdanjima emisije. 'Djevojke moraju biti psihički i fizički stabilne. Pamet nije bitna, važan je samo izgled', rekla je Tamara, vlasnica modne agencije Tarol, prenose 24 sata. 'Ako ne smršavite u vremenskom roku koji su odredili, pošalju vas kući i nikad vam se više ne jave', izjavila jeTamara.

Voditeljica prve sezone 'Hrvatskog top modela' Tatjana Jurić nije kritizirala show, nego je otkrila za 24 sata da je njena favoritkinja bila Deni Žižić iz Trogira koja je u nedjelju ispala iz emisije te da Vanju Rupenu smatra fantastičnom voditeljicom.