povratak hit modela

Laskave i praktične: Ovo su jedine traperice koje možete nositi uz baš sve cipele koje imate

21.02.2024 u 05:51

Bionic
Reading

Traperice koje sežu tik do gležnja jedini je model koji možete nositi uz baš sve cipele iz ormara. Od čizama, visokih ili gležnjača, pa do tenisica i balerinki. Prekopajte ormare ili bacite oko na nove modele te prigrlite nove-stare trendove

Vrlo vjerojatno u ormaru imate barem jedan par traperica duljine do gležnja. Radi se o klasičnom i bezvremenskom kroju koji je vladao u 90-ima, a sada se vraća na modnu scenu.

Posebnost ovog modela ne krije se toliko u kroju koliko u duljini nogavica - sežu tik iznad gležnja, ostavljajući cipele potpuno vidljivima.

Sam rub ovih hlača nikada nije predugačak ni prekratak. A to ih čini savršenima za nošenje na tisuću i jedan način, kako za ležerne dnevne lookove - uz vintage tenisice i bijelu majicu kratkih rukava - tako i uz večernje kombinacije, s čizmama s malom petom i dolčevitom.

No koji su to trendi modeli na koje se treba usredotočiti za kasne zimske lookove i proljetne stajlinge koji su nam već iza ugla? Izbor je šarolik, od uskih modela visokog struka do širokih i predimenzioniranih silueta.

Klasične plave traperice, svijetle ili tamne

Plave traper traperice do gležnja svakako su među top modelima za proljeće i ljeto 2024. Iako su zapravo vječni odjevni komad s vintage dušom.

Možete ih nositi za stvaranje alternativnih dnevnih lookova uz jednostavnu bijelu majicu, kombinirajući ih s tenisicama - ali i s potpeticama - ili za najotmjenije večernje kombinacije s elegantnim kaputom na dvostruko kopčanje i efektnim topom.

U ormaru će vam dobro doći klasičniji modeli u svijetloplavom traperu s visokim strukom ili pak oni nešto moderniji - širih nogavica. Ako ipak preferirate tamnoplave traperice - poput Belle Hadid - odlučite se za model visokog struka s kontrastnim šavovima.

Crne i sive traperice

Ovo je čisti vintage. Također savršene za najotmjenije večernje lookove, zahvaljujući duljini do gležnja, ove traperice možete nositi s elegantnim gležnjačama na petu (lijepo izgledaju i uz kitten potpetice), a za cool dnevni look samo dodajte omiljene ravne cipele, od tenisica do mokasinki.

Modeli visokog struka savršeni su za naglašavanje bokova i definiranje struka, a sivi su savršeni za elegantan i chic večernji look.

Maksimalističke traperice do gležnja

Ako ste u potrazi za alternativnim trapericama do gležnja koje će obilježiti baš svaki stajling i ostaviti snažan dojam, idealan izbor svakako su modeli klasičnog kroja obogaćeni romantičnim printovima preko cijele površine.

Oni izravno prate cvjetni trend koji će vladati u sezoni pred nama ili pak modele s kožnim aplikacijama ili tkaninom u drugoj boji. Ovi izbori savršeni su za sve one koji žele svakodnevnom stajlingu dati eklektičan i snažan pečat.

  • +9
Traperice do gležnja Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo