SMANJUJETE UŽITAK…

Činite li i vi ove pogreške u seksu?

11.02.2014 u 08:44

Bionic
Reading

Iako nisu kardinalne, čak i male pogreške u seksu umanjuju zadovoljstvo. Otkrijte činite li ih i vi pa krenite mijenjati stvari nabolje

Ljudski je griješiti, ali ako neke pogreške stalno ponavljate, vaš partner bit će nezadovoljan seksualnim životom. Malim promjenama usrećit ćete i sebe i njega, ali najprije otkrijte gdje griješite.

Ah, ta rutina…

Rutina je dobra samo u smislu redovitoga seksa. Međutim kada je riječ o seksualnoj izvedbi, bježite od rutine. Rutinski seks je dosadan i predvidiv. Kako biste uvijek vatricu držali na pravoj temperaturi, pribjegavajte novostima i mašti.

Važan je samo vaš orgazam
Umjesto da pokušavate imati grudni, klitoralni ili orgazam G-točke, uživajte u svome. Nemojte se zamarati svim onim vrstama orgazma o kojima ste čitali na internetu i u časopisima. Koncentrirajte se na vlastito tijelo jer vi najbolje znate što vam godi, a što ne. Kad se opustite i uživate, orgazam će neizostavno doći, i to baš onakav kakav vam treba.

O seksu s bivšim ni riječi

Nemojte dovoditi probleme u trenutnu vezu. Drugim riječima, nemojte spominjati ni dobra, ali ni loša iskustva u seksu s prijašnjim ljubavnicima. Usredotočite se na aktualnog ljubavnika i uživajte u njemu. Svaka osoba je jedinstvena i nema sumnje da i uz ovog ljubavnika možete uživati, ali i naučiti neke nove stvari.

Pasivnost nije seksi
Kada se muškarci i žene žale na svoju drugu polovicu, obično pritužbe idu na račun pasivnosti. Nemojte samo ležati i čekati da druga strana sve napravi. Za tango je, kao što znate, potrebno dvoje. Svatko voli aktivnog ljubavnika. Svojim umijećem i aktivnošću pridonesite nezaboravnom seksu.

Neka bude svjetlo
Žene koje se osjećaju nesigurno u svojoj koži inzistiraju na tome da svjetla za vrijeme seksa budu ugašena. A kad malo bolje razmislite, radi se o gotovo svim ženama. To znači da većina muškaraca u sebi negoduje, jer bez obzira na to što žene mislile o sebi, njima savršenstvo nije potrebno te žele vidjeti i osjetiti tijelo žene koju vole.

Bez uputa!

Radi se o seksu, a ne o najboljem načinu pranja kupaonice. Muškarci vole znati kako udovoljiti partnerici, ali se ne žele svaki put osjećati kao da su na obuci. Nemojte biti previše zahtjevni i kontrolirati svaki njegov pokret.