SULUDI HIT MEĐU SLAVNIMA

Cheryl Cole celulit topi u stroju od 55.000 dolara

01.06.2009 u 10:07

Bionic
Reading

Čovjek bi pomislio da savršenoj figuri Cheryl Cole ne treba nikakvo dodatno znojenje, ali ona je ugledala zavidne fotke Dannii Minogue na plaži i to ju je navelo da kupi neobičan stroj za vježbanje koji vrijedi cijelo bogatstvo. U sličnom se znoji i Robbie Williams

Cheryl Cole - Treba li joj novi stroj?

Cheryl Cole, 25-godišnja pjevačica grupe Girls Aloud koju prati glas jedne od najljepših žena svijeta, stalno izjavljuje da nije zadovoljna svojim nogama, celulitom i nosom. Kako izjavljuje, dodatna joj je pljuska bila Dannii Minogue na fotkama u badiću te je očito odlučila izgledati bolje od nje.

Cheryl muči činjenica što će se u kolovozu nastaviti snimanje britanskog talent showa 'The X Factor' gdje će sjediti kao sutkinja rame uz rame s Danii Minogue i ne bi podnijela činjenicu da izgledom zaostaje za konkurenticom.

Je li njezinoj vitkoj figuri baš potreban stroj koji ne samo da malo čudno izgleda, već i enormno košta – gotovo 55.000 dolara? Do pojasa se uđe u stroj, i to u ne baš primamljivom odijelu-stezniku, a onda se oko tijela stvori vakuum dok tjerate pedale kao na biciklu.

Ako je to samo poticaj na tjelovježbu, u redu, no Cheryl Cole modna je ikona milijunima žena svijeta i nadajmo se da neće pretjerati s naumom da bude još vitkija.

Stroj, Hypoxi Trainer S120, najnoviji je hit među celebrityjima koji se bore s kilažom, a među njima se našao i Robbie Williams.