VRIJEDI IH ISPROBATI

Brze i jednostavne ideje: Uz ove predmete svaka kupaonica bit će ugodnija

30.03.2021 u 07:09

Bionic
Reading

Manje prostorije poput kupaonice nerijetko su nepotrebno zanemarene u odnosu na druge kada govorimo o njihovom uređenju, no ovim lijepim i praktičnim idejama svoju kupaonicu možete lako pretvoriti u jednu od najugodnijih prostorija u domu

Postoji mnoštvo načina na koje možete i s malo novca kreirati relativno veliku promjenu u kupaonici u smislu ugodne atmosfere, a jedan od njih predstavljaju predmeti koje vam donosimo u nastavku.

Vinske kutije

Ovisno o samom prostoru kupaonice, objesite jedan ili dva sanduka na zid u vodoravnom položaju i zatim ih iskoristite kao novi kutak za spremanje ručnika, koluta toaletnog papira i sličnih kupaonskih predmeta.

Metalne košare

Tražite li prikladno mjesto za odlaganje toaletnog papira? Isprobajte male metalne košare. Osim što će dobro izgledati u kupaonici, lagane su za održavanje i u svakom trenutku možete ih prenamijeniti.

Dekorativno staklo

Staklene vaze mogu poslužiti kao šik rješenje za pohranu predmeta poput četkica za šminkanje. Bilo da su istaknute u spavaćoj sobi, hodniku ili kupaonici, lijepih mirisnih svijeća ne bi trebalo nedostajati u domu, a ljubitelji interijera obožavaju iskoristiti njihovo stakleno pakiranje kao držač za različite kozmetičke potrepštine poput pamučnih štapića ili kistova. Na Instagramu i Pinterestu posebno popularnim pokazalo se stakleno pakiranje mirisnih svijeći s potpisom francuskog brenda Diptyque.

Drvene ljestve i police za kadu

Osim što izgledaju moderno u svakoj kupaonici, drvene ljestve su iznimno praktične te se u većini slučajeva koriste u ulozi držača za ručnike. S druge strane, ukoliko obožavate provoditi sate u kadi, idealno rješenje je pomična drvena polica za stvari poput svijeća i knjiga. Osim što je riječ o praktičnom predmetu, poboljšava ugodan wellness doživljaj u kupaonici.