SVI JE ŽELE U SVOM DOMU

Svi su ludi za ovim efektnim vazama, a mi znamo gdje ih možete kupiti

22.03.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Da nije potrebno potrošiti hrpu novca da biste svoj dom ukrasili s nekoliko cool komada i učinili ga stajliš, nebrojeno su puta dokazali brojni dizajneri interijera koji uvijek iznova napominju da razliku u prostoru nerijetko čine detalji. Jedan od najljepših detalja u prostoru zasigurno je efektna vaza, a ovo je trenutno najtraženija od svih

U proteklih godinu dana pandemije izrodilo se nekoliko lifestyle trendova koji su osvojili svijet. Svi su odjednom mahnito pripremali kruh od banane i pjenastu dalgona kavu, a umjesto odjeće, većini je odjednom postalo važniji izgled njihova doma. Ugodna i lijepo uređena četiri zida doma postali su imperativ pa nije ni čudo što su mnogi u tom periodu poželjeli preurediti svoje domove.

Za malo novaca zaista je moguće učiniti puno toga, a posebno pomoću osebujnih dekoracija i ukrasa. Sukladno tome skočila je potražnja za dekorativnim predmetima, a broj jedan ukras za dom svakako su neobične vaze.

Osim skulpturalnih vaza koje slave žensko tijelo, posljednjih mjeseci primijetili smo ogromnu popularnost okruglih vaza s rupom. Takozvane krafna-vaze uistinu su preplavile Instagram, a nama se čini kao da ne postoji zaljubljenik u interijere koji je nema u svome domu. Ove su efektne vaze kružnog oblika te su šuplje u sredini, no za razliku od omiljenih nam krafni, napravljene su od keramike.

Slažemo se da je jedan od najljepših detalja u prostoru vaza ispunjena svježim cvijećem, no buket cvijeća nećete moći pospremiti u ove vaze. One su, naime, ukras za sebe.

Mnogi zaljubljenici u uređenje interijera koriste ih kao zasebnu dekoraciju za postizanje dimenzije, slaganjem vaze na snop knjiga, te slojevitosti na regalima, komodama i policama za knjige, no jednako tako možete ih ispuniti suhim cvijećem ili u njih umetnuti dugačku granu.

Unošenjem raznih oblika i tekstura, interijer će dobiti svojevrsni karakter, a dizajneri interijera tvrde kako kružni oblici donose mir i spokoj u dom, stoga je ova vaza odličan dodatak i za spavaću sobu ili kupaonicu.

Trend krafna-vaza prvenstveno možemo zahvaliti H&M Homeu koji je, nakon što je u prodaju lansirao ovu vazu, izazvao opću pomamu modnih trendseterica i zaljubljenika u interijere. Gotovo je nemoguće doći do njihove vaze, jer svaki put kad ponovno stigne na police, ondje se zadrži jedva nekoliko sati.

No, na svu sreću postoji pregršt online home trgovina koje nude prekrasne vaze na istu temu, poput Etsyja, Amazona i AliExpressa koji nude vaze po jednako pristupačnim cijenama, a mi smo izdvojili nekoliko krafna-vaza koje ćete poželjiti odmah dodati u košaricu.

  • +9
Krafna-vaze Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije