SITNICE KOJE ČINE RAZLIKU

Detalji koji će vas oduševiti: Ukrasite dom najpopularnijim dekoracijama iz poznatih home trgovina

19.03.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Lijepo uređena četiri zida životnog prostora većini su prioritet, a posebno u ovim danima pandemije, u kojima provodimo više vremena nego inače u svojim domovima. Stoga smo za vas izdvojili nekoliko dekoracija iz popularnih home trgovina koje će ga uljepšati u trenu

Proteklu 2020. obilježio je boravak kod kuće. Zbog još uvijek aktualne pandemije većina nas je provela nekoliko mjeseci zatvorena u svojim domovima, a čak i nakon završetka karantene mnogi su nastavili raditi iz svoja četiri zida. Nikad važnije nije bilo dobro se osjećati u svom domu pa su se ljudi proteklih mjeseci upustili u manja ili veća preuređenja.

Dokaz toga je i izvještaj online trgovine Matchesfashion, prema kojem je zabilježila ogroman rast prodaje kućne opreme od 43 posto u odnosu na godinu prije. Dok su jedni konačno preuredili prostorije u domu koje su godinama bile zapostavljene, drugi su svoja četiri zida začinili s nekoliko novih detalja poput novih jastučića, vaza, lampi i zidnih slika.

Zaista ne treba puno da biste uljepšali svoje okruženje i time podigli raspoloženje. Da nije potrebno potrošiti hrpu novca da biste ukrasili svoj dom s nekoliko cool komada i učinili ga stajliš, nebrojeno puta dokazali su brojni dizajneri interijera te uvijek iznova napominju da razliku u prostoru nerijetko čine detalji.

Zavirili smo u popularne home trgovine koje imaju dostavu za Hrvatsku i za vas izdvojili nekoliko must have dekoracija kojima možete osvježiti svoj dom.

  • +36
Dekoracije za dom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije