NA FILMSKOJ PROJEKCIJI

Brigitte Macron pokazala modnu odvažnost u plavim hlačama od kože

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 18.01.2022 11:47
  • Objavljeno 18.01.2022 u 10:43
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

U pariškom kinu Normandie sinoć je održana projekcija dramskog filma redatelja Claudea Leloucha, a ovo događanje nije željela propustiti 68-godišnja prva dama Francuske

Modna biblija Vogue i ugledni Vanity Fair samo su neke od poznatih publikacija u kojima je Brigitte Macron pronašla svoje mjesto na listama najbolje odjevenih dama u svijetu i to s punim pravom.

Mladenačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brigitte Macron uspjela se itekako istaknuti u svijetu prvih dama, a da su kožne hlače dobar odabir i u formalnim prilikama, dokazala je na posebnoj projekciji francuskog filma ‘L'Amour c'est mieux que la Vie’.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Umjesto klasičnog crnog modela, Brigitte je odabrala mornarski plavu verziju hlača od kože, a njima je uspješno razbila dominaciju crne boje istaknutu dolčevitom, gležnjačama i sjajnim kaputom na dvoredno kopčanje.

Poput Brigitte Macron, u nošenju kožnih hlača u formalnim pojavljivanjima ništa sporno ne vidi ni španjolska kraljica Letizia, a koja je ovoga tjedna sve oduševila pojavom u vintage haljini iz svekrvinog ormara.

  • +1

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia