NIJE JOJ PRVI PUT

Ovim modnim potezom sve je oduševila: Kraljica Letizia zablistala u svekrvinoj haljini staroj 45 godina

17.01.2022 u 18:31

Bionic
Reading

Na početku nove kalendarske godine, španjolski kraljevski par u madriskoj palači Zarzuela priredio je tradicionalni prijem diplomatskog zbora akreditiranog u Španjolskoj

U ulozi domaćice uvaženim gostima iz brojnih zemalja, kraljica Letitizia još jednom je priredila modno iznenađenje po uzoru na ono iz rujna prošle godine.

Dobro je poznato da španjolska kraljica, poput Kate Middleton, s vremena na vrijeme nanovo odluči nositi već viđene komade iz svoje impresivne kolekcije u ormaru, no ne i da se ponekad posluži ormarom svoje svekrve.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Baš kao u rujnu prošle godine, Letizia je i ovoga puta posegnula za kreacijom u vlasništvu bivše španjolske kraljice Sofije. Diplomate u madridskoj palači Zarzuela, Letizia je tako dočekala u vintage haljini iz 1977. godine s potpisom Valentino, a koja je izgledala poput kombinacije ženstvene bluze i suknje maksi kroja.

Gornji dio u znaku prozirnoga roza materijala i cvjetnog veza činio je savršen kontrast zelenoj suknji u donjem dijelu, a ovo efektno izdanje začinila je već viđenim naušnicama od crvenih rubina i zelenih smaragda s potpisom brenda Tous Jewelry.