NOVI DOKUMENTARAC OTKRIO

Je li anonimni poziv potvrdio davna šuškanja s kojima se Brigitte Macron morala suočiti?

11.01.2022 u 14:49

Bionic
Reading

Kako tvrdi novi francuski dokumentarac, prva dama Brigitte Macron primila je anonimni poziv u kojem joj je pozivatelj otkrio da njezin suprug ima ljubavnika

Otkako je postao francuski predsjednik, Emmanuel Macron tema je mnogobrojnih tračeva. Među njih zasigurno spada i njegovo seksualno opredijeljenje o kojem se od davnih dana nagađa. Ovih je dana cijela ta priča ponovno aktualizirana u novom dokumentarcu naziva 'In the Hell of the Presidential Campaigns', na jednom od najpopularnijih kanala u Francuskoj, BFM-u.

Politički komentator Nicolas Prisette u istom je ustvrdio kako je franuska prva dama, Brigitte Macron, primila anonimni telefonski poziv u kojem joj je nepoznati pozivatelj rekao kako u tom trenutku njezin suprug, predsjednik Emmanuel Macron, provodi vrijeme u društvu svog ljubavnika.

Iako su svi njezini telefoni, kompjuteri i ostale tehnikalije pod najvećim osiguranjem tajnih službi, nepoznati je pozivatelj ipak uspio doći do 68-godišnjakinje, kojoj je rekao: 'Znam da je vaš suprug trenutno s muškarcem na tom i tom mjestu'.

  • +43
Brigitte Macron Izvor: EPA / Autor: JEAN-PAUL PELISSIER / POOL

To je samo jedna u nizu skandaloznih glasina o privatnom životu predsjedničkog para, među koje spada i ona da je gospođa Macron zapravo rođena kao muškarac.

Kako je potvrdio i senator François Patriat, član Macronove stranke, Brigitte Macron je nakon telefonskog poziva ostala osupnuta i bez riječi. Nakon toga je, prema njegovim riječima, rekla: 'Shvaćate li što se sve usuđuju reći? Nećemo biti pošteđeni baš ničega. Bila sam u šoku kad sam to čula, no nastavljamo dalje.'