UVIJEK PRELIJEPA

Branka Krstulović cool stajling upotpunila je moćnom torbom prestižnog brenda

16.05.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Branka Krstulović nije propustila predstavljanje nove pop up Optice La Vie, a koju je u sklopu svog butika Lei Lou otvorila Aleksandra Dojčinović

Kao i uvijek, lijepa Metkovka bila je među najzapaženijim uzvanicama na događanju u Zagrebu koje je okupilo mnoga poznata lica, poput Lane Banely, glumice Petre Kurtele, Marije Jerneić, Judite Franković Brdar, Ecije Ojdanić, Anice Kovač...

Bivša misica velika je zaljubljenica u modu, a premda njezina pojavljivanja u javnosti nisu pretjerano česta, uvijek su s puno stila.

  • +6
Branka Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Branka je ponovno osmislila sjajan stajling, tako jednostavan, a opet tako efektan.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Poznatih lica nije nedostajalo: Za premijeru filma 'Air' tražila se pozivnica više

Pogledaj galeriju

Traperice laskavog kroja, gležnjače na petu i cool sako animal uzorka savršen su spoj kojem je nekadašnja manekenka dala posebnu notu zahvaljujući moćnoj torbi prestižnog francuskog brenda Yves Saint Laurent, kakvu bi rado u svojoj kolekciji vidjele mnoge trendseterice.

Stajling kojem se nema što prigovoriti Branka je zaokružila jednostavnom frizurom i gotovo nevidljivim make upom.

Inače, u pop up Optici La Vie, koju je u sklopu svog butika Lei Lou otvorila naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović, kupci će moći birati između najraznovrsnijih okvira za naočale.

'Nije tajna to da su naočale moja velika strast, način da izrazim osobni stil, a nerijetko i dobro raspoloženje. Jasno mi je koliko su one važne, ponajprije iz zdravstvenih razloga, jer čuvaju oči, ali posljedično i estetskih, zbog čega izbor okvira nikada nije bio toliko velik kao danas', rekla je dizajnerica.