usklađena s Harryjem

Meghan Markle blistala u elegantnoj crnoj kombinaciji i cipelama od kojih se ne odvaja

16.05.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Meghan Markle od svega nekoliko basic komada kreirala je elegantan stajling s omiljenim Aquazzura cipelama u prvom planu

Meghan Markle prisustvovala je Danu osvještavanja važnosti mentalnog zdravlja u Santa Barbari, a za tu priliku nosila je sofisticiranu kombinaciju sačinjenu od basic komada.

Vojvotkinja od Sussexa nosila je jednostavnu crnu majicu dugih rukava sa suptilno otvorenim ovratnikom i jednim gumbićem, a sve je upotpunila zlatnim lančićem. Ovaj komad uparila je s otmjenom Lafayette 148 pripijenom suknjom uskog kroja, također u crnoj boji.

Čitav stajling podigla je modnim dodacima, noseći zlatni nakit i sat te salonke u nijansi boje kože. I ovoga puta birala je omiljeni brend obuće Aquazzura, odlučivši se za jedne od najpoželjnijih modela 'Purist 105' u kojima je često možemo vidjeti. Meghan je i nedavno birala stajling u kompletno crnoj boji, kada je dan krunidbe kralja Charlesa III. provela u casual izdanju u šetnji s prijateljima.

  • +5
Meghan Markle u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Meghan je s osmijehom na licu pozirala s djecom iz lokalne 'AHA! Santa Barbara' udruge za mlade koja radi na prevenciji nasilja između tinejdžera.

S njom u društvu bio je i princ Harry, a par je stigao modno usklađen s obzirom na to da je i vojvoda od Sussexa nosio crni outfit, sačinjen od crne košulje i traperica.

Par je nedavno viđen u odlasku na ručak u Sushi Bar restoran blizu kuće u Santa Barbari. Tom prigodom je Meghan nosila jedne od najpoželjnijih Hermesovih sandala, a otkriveno je kako su im se tada pridružile slavne glumice Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz.